• BIST 9050.24
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Altınordu Futbol Kulübü’nün ’Değerler Ortağı’: AXA Sigorta

Altınordu Futbol Kulübü’nün ’Değerler Ortağı’: AXA Sigorta
Altınordu değerlerinin gelecek nesillere aktarılması için gerçekleştirilen iş birliği kapsamında AXA Sigorta; sporcu, antrenör ve çalışanlarının...

Altınordu değerlerinin gelecek nesillere aktarılması için gerçekleştirilen iş birliği kapsamında AXA Sigorta; sporcu, antrenör ve çalışanlarının yanı sıra kulübün taşınmazlarını sigorta güvencesi altına alıyor ve 6. Uluslararası U12 İzmir Cup çalışmalarını destekliyor.

Türkiye'de 127 yıllık tarihiyle sigorta sektörüne yenilikçi bakış açısı ve küresel bilgi birikimiyle öncülük eden AXA Sigorta, İzmir'in cumhuriyetimizle yaşıt futbol kulübü Altınordu ile "Değerler Ortağı" oldu. Altınordu Futbol Kulübü'nün öncelikle sporcu, antrenör ve çalışanlarını sonrasında ise taşınmazlarını sigorta güvencesi altına alan iş birliğinin yanı sıra nisan ayında dünyanın dört bir yanındaki kulüplerden yüzlerce sporcunun ve ailelerinin ağırlanacağı 6. Uluslararası U12 İzmir Cup'ın da desteklenmesini kapsayan anlaşma atılan imzalarla resmileştirildi. Altınordu Metin Oktay Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen imza törenine AXA Sigorta CEO'su Yavuz Ölken ile Satış ve Pazarlama Başkanı Firuzan İşcan ve Altınordu Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ile İcra Kurulu Başkanı (CEO) Barış Orhunbilge katıldı.

"Bu bir sponsorluktan çok daha fazlası, biz Altınordu'nun değerlerine ortak oluyoruz"

AXA'nın öncelikli misyonunun insanların daha iyi bir yaşam sürmesini sağlamak olduğunu ifade eden AXA Sigorta CEO'su Yavuz Ölken, "Dünyanın lider sigorta ve varlık yönetimi şirketi olarak küresel gücümüzün beraberinde getirdiği sorumlulukların bilincindeyiz. 127 yıldır insanların hedeflerini gerçekleştirmek ve daha ileriye gitmek için kendilerine güvenmeleri için her zaman yanında olan bir iş ortağı olarak çalışıyoruz. İnsanlara sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmeleri için ilham kaynağı olmayı da görevimiz olarak görüyoruz. Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de farklı iş birliklerine imza atarak hem bu konuda farkındalığın artırılmasına hem de spor alanında ülkemizi gururlandıran başarılara imza atılmasına destek oluyoruz. Cumhuriyetimizle yaşıt olan, gençlerimizin hayallerine destek veren ve ülkemize örnek sporcular kazandırmak için çalışan Altınordu Futbol Kulübü ile bu bağlamda iş birliği yapabildiğimiz için çok mutluyuz" dedi. AXA'nın başarılı tarihinde yıllar geçse de eskimeyen değerlerinin önemli bir rolü olduğunun da altını çizen Ölken, sözlerine şöyle devam etti:

"Biz bunun finansal bir ortaklıktan çok daha fazlası olduğunu düşünüyoruz. "İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu" yetiştirme hedefiyle çalışan Altınordu değerlerinin güçlenerek yaşaması, geleceğe taşınması ve yeni nesillerin de hayatına dokunması için kulübümüzün değerlerine ortak oluyor, bu sebeple de kendimizi sadece bir sponsordan ziyade "Değerler Ortağı" olarak adlandırmayı daha uygun buluyoruz."

"AXA Sigorta güvencesi altına alıyoruz"

Altınordu Futbol Kulübü'nün "Değerler Ortağı" olarak gerçekleştirecekleri çalışmaların detaylarını paylaşan AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan ise, "AXA'da "kıymetini kaybetmeden bilme'nin önemine inanıyoruz. Altınordu Futbol Kulübünün de sadece taşınmazlarını değil, taşınan varlıklarını ve tüm organizasyonlardaki sorumluluklarını, değer biçilemeyecek sporcularını, antrenörlerini ve çalışanlarını seyahat, ferdi kaza ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerimizle AXA Sigorta güvencesi altına alıyoruz. Ayrıca nisan ayında dünyanın dört bir yanındaki kulüplerinden yüzlerce sporcu ve ailelerinin ağırlanacağı 6. Uluslararası U12 İzmir Cup'ın da yardımcı sponsorluğunu üstleniyoruz. Yine sezon boyunca alanında uzman ve örnek isimlerin çocuklarımızla hayatlarını şekillendiren değerleri paylaşacakları ve aynı zamanda Altınordulu olma deneyimini yaşatacağımız "İyi Bir Gün" etkinlikleri düzenleyeceğiz" diye konuştu. Altınordu Futbol Kulübünün başarılı çalışmalarının duyulması için iletişim çalışmaları gerçekleştireceklerini de söyleyen İşcan, toplantıda Altınordu değerlerinin yansıtıldığı sponsorluk filmini de ilk kez paylaştı.

"Altınordu'ya verilen destekleri bu toprakların çocuklarına verilen değer olarak kabul ediyoruz"

Altınordu FK Başkanı Seyit Mehmet Özkan AXA Sigorta'nın "Değerler Ortaklığı" projesini çok önemsediğini vurgulayarak, "2012 yılında bu toprakların çocuklarına güvenip iyi birey, iyi vatandaş ve iyi futbolcular yetiştirmek üzere yola çıktık. Altınordu'ya verilen tüm destekleri de bu toprakların çocuklarına verilen değer olarak kabul ediyoruz. AXA Sigorta futbol sektöründe sadece Liverpool ile bir iş birliği içerisinde ve Liverpool gibi biz de yalnız yürümüyoruz. Bu ülkenin çocukları için el ele veren güçlü kurumlarla birlikteyiz" ifadelerini kullandı. AXA Sigorta CEO'su Yavuz Ölken'e teşekkür eden Özkan, "Bugün gerçekten çok önemli bir imza atıyoruz. Değerler ortağı olmak, maddi katkıların çok ötesinde. Bunun temelinde mottomuza uygun olarak iyilik var. Bu anlaşmanın imzalanmasında, daha önce AXA Sigorta'da uzun yıllar görev yapan Altınordu FK CEO'su Barış Orhunbilge'nin emekleri de çok büyük. Ölken gibi kendisine de çocuklarımız adına teşekkür ediyorum" dedi.

"Renkler aynı kaldı"

Altınordu FK CEO'su Barış Orhunbilge ise hayatında ayrı öneme sahip iki kurum olan Altınordu ve AXA Sigorta'nın "Değerler Ortaklığı" adı altında çıktıkları yolun, her iki tarafa da önemli katkılar sağlayacağını ifade etti. Orhunbilge, "İki kurum da kendine kırmızı ve lacivert renkleri seçmiş; benim için bazı şeyler değişse de renkler aynı kaldı. Yıllardır verdiğimiz emeklerin anlaşıldığını, kendimizi ne kadar doğru anlattığımızı görmek açıkçası bizleri çok mutlu ediyor. Ben de başta Yavuz Ölken olmak üzere tüm AXA Sigorta ailesine çocuklarımız adına teşekkür ederim" diyerek sözlerini tamamladı.

Toplantının ardından Altınordu Metin Oktay Yerleşkesi gezildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim