• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 28 °C

Altındağ’da Araç Filosu Daha Da Güçlendi

Altındağ’da Araç Filosu Daha Da Güçlendi
Kaynaklarını en etkin kullanan kamu kurumu olarak tüm Türkiye'ye örnek olan Altındağ Belediyesi, ilçe halkına sunduğu hizmetleri daha da verimli hale getirmek...

Kaynaklarını en etkin kullanan kamu kurumu olarak tüm Türkiye'ye örnek olan Altındağ Belediyesi, ilçe halkına sunduğu hizmetleri daha da verimli hale getirmek için yatırımlarını sürdürüyor. Yatırımlarının kalitesini her geçen gün daha da artıran Altındağ Belediyesi, araç filosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Bünyesine eklediği yeni araçlar ile hizmet kalitesini artırmayı amaçlayan Altındağ Belediyesi, yepyeni araçlarıyla daha da güçlendi.

Altındağ Belediyesi, satın aldığı 15 yeni iş makinesiyle mali gücünü bir kez daha ortaya koydu. Çöp toplamak için satın alınan 6 TIR, 1 dozer, 1 loder (yükleme aracı), 6 kamyonet ve 1 ekip aracı bundan böyle Altındağlılar için hizmet verecek.

"TÜM ARAÇLARIMIZLA ALTINDAĞLILARIN HİZMETİNDEYİZ"

Altındağlılara kaliteli hizmet üretebilmek için her yıl araç filosunu yeni araçlarla takviye ettiklerini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, bir kez daha Altındağ Belediyesi'nin mali gücüne vurgu yaptı. En iyi hizmetin en hızlı ve kısa yoldan vatandaşlara ulaşması için her zaman çok çalıştıklarını söyleyen Başkan Tiryaki, yeni alınan araçlarla bu alandaki hizmetlerin daha da hızlanacağını dile getirdi.

"İHTİYACIMIZ OLAN TÜM ARAÇLARI SATIN ALABİLECEK GÜÇTEYİZ"

Başkan Tiryaki, "Altındağ Belediyesi olarak ihtiyacımız olan tüm araçları satın alabilecek güçteyiz. Yıpranmış, eskimiş hiçbir araç kullanmadığımız gibi, kiralama yöntemine de gitmiyoruz. Amacımız, Altındağlı hemşehrilerimize en kaliteli hizmeti zamanında sunmak" diye konuştu.

Göreve geldiği 2004 yılında belediye araçlarının tamamının hurda denilecek durumda olduğunu hatırlatan Başkan Tiryaki, "İlk dönemde araçlarımız çok eskiydi. Eski olduğu için bakımları da zordu ve masraflıydı. Belediyenin mali yapısını güçlendirecek atılımları yaptıktan sonra, araçlarımızı tamamen yeniledik. Şimdi ise araç filomuzu daha da güçlendiriyoruz. Vatandaşlarımız bilmeli ki, Altındağ Belediyesi en iyi hizmeti sunabilmek için uzun vadeli planlar yapıyor, toplanan vergileri en verimli şekilde kullanıyor" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim