• BIST 9120.62
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Altın Çıpa ödülleri sahiplerini buldu

Altın Çıpa ödülleri sahiplerini buldu
Deniz Haber Ajansı'nın düzenlediği 10. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri, Ataköy Sheraton Otel’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende 8 dalda 15 ödül sahiplerine kavuştu.

10. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri, Ataköy Sheraton Otel’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende 8 dalda 15 ödül verildi.

10. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri, Ataköy Sheraton Otel’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törene Deniz Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, Deniz Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Recep Canpolat, Türk ve dünya denizcilik sektöründen birçok isim katıldı. Tören öncesi iş adamı Şadan Kalkavan’ın hayatını anlatan kısa bir film sunumu yapıldı, ardından Deniz Haber Ajansı tarafından düzenlenen törende 8 dalda 15 ödül ve plaket sahiplerine verildi.

Türk denizcilik sektörünün ’Oscar’ları kabul edilen ve geleneksel hale gelen Altın Çıpa ödül töreni İstanbul Ataköy Sheraton Otel’de düzenlendi. 10’uncusu düzenlenen Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni, bu yıl da dünya denizciliğinin en önemli kişi ve kurumlarını bir araya getirdi. Türk ve dünya denizcilik sektöründen birçok davetlinin katıldığı törende ödüller sahiplerini buldu.
 

Törende IMO Konsey Toplantısında Uluslararası Denizcilik Örgütü Genel Sekreter adayı Kenyalı Juvenal Shiundu, Uluslararası Seyir Yardımcıları ve Fener Otoriteleri Birliği (IALA) Genel Sekreteri Francis Zachariae, Uluslararası Denizcilik Örgütü (IMO) İdari Bölüm Direktörü Jo Espinoza- Ferrey, Uluslararası Denizcilik Örgütü (IMO) Asamble Başkan Yardımcısı ve Panama’nın eski Londra Büyükelçisi Ana İrene Delgado gibi birçok yabancı isim yer aldı.
 

Başkanlığını Türk Armatörler Birliği Başkanvekili Erol Yücel’in yaptığı jüride denizciliğin farklı alanlarındaki STK’ların, odaların ve kurumların başkanları yer aldı. Bu yıl 8 kategoride 15 ödül belirlendi. Armatörlük kategorisinde 4, gemi inşa sanayi kategorisinde 3, liman işletmeciliği kategorisinde 3, gemi acenteliği kategorisinde 2, gemi yakıt kategorisinde 1, uluslararası yatırım kategorisinde 1, uluslararası denizcilik kategorisinde 1 ödül verildi. Ayrıca, sektöre önemli katkı sağlamış kişi, kurum ve kuruluşlara jüri tarafından özel ödüller takdim edildi.

IMO üyesi 60 ülke ve 15 uluslararası örgüt temsilcisinin katıldığı törenin açılış konuşmasını Deniz Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan ve Türk Armatörler Birliği Yönetim Kurulu Başkanvekili Erol Yücel yaptı.

Yücel, yaptığı konuşmada, bugün Türk denizcilik sektörünün Oscar’ları olarak kabul edilen 10. Altın Çıpa Ödül Töreni için bir araya gelmiş bulunduklarını belirterek "Deniz Haber Ajansı tarafından düzenlenen Altın Çıpa Ödül töreni vesilesiyle uluslararası denizcilik kuruluşlarının çok değerli temsilcileriyle devletimizin denizcilik idaresinin yöneticileri ve denizcilik sektörünün mensupları bir araya gelmektedir. Altın Çıpa’nın düzenlenmesinde olduğu gibi hemen hemen Türk denizciliğini ilgilendiren her türlü etkinliğe inanan ve bu sayede ülkemizde önemli etkinliklerin yapılmasına imkan sağlayan ve desteklerini esirgemeyen Deniz Ticaret Odamızın çok değerli yönetim kurulu başkanı sayın Metin Kalkavan’a en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim