• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

Alikahya iftar yemeğinde buluştu

Alikahya  iftar yemeğinde buluştu
İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel mahalle iftarları etkinlikleri Alikahya Fatih Mahallesi'nde yaklaşık 2 bin kişinin katılımıyla devam...

İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel mahalle iftarları etkinlikleri Alikahya Fatih Mahallesi'nde yaklaşık 2 bin kişinin katılımıyla devam etti.

İzmit Belediyesi'nin geleneksel iftar yemeği etkinliği Alikahya Fatih Mahallesi'nde devam etti. Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın ev sahipliğinde Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndaki toplu iftara belediye meclis üyeleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile yaklaşık 2 bin vatandaş katıldı. İftar yemeği öncesindeki bölgedeki esnafları ziyaret edip hayırlı ve bol kazançlar dileğinde bulunan Başkan Doğan, iftar için gelen vatandaşlarla da sohbet etti.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan iftar etkinliğinde yaptığı konuşmada 15 yılda Türkiye'nin büyük bir ilerleme kaydettiğini belirterek, "Ülke olarak her geçen gün daha da güçlenip gelişiyoruz. Bu durumdan rahatsız olan içte ve dışta düşmanlar var. Eski Türkiye özlemi içinde yanıp tutuşanlar, İMF kapılarında üç kuruş için dilenen Türkiye özlemi çekenler var. Bu özlemleri gerçekleşmediği için Cumhurbaşkanımızı Recep Tayyip Erdoğan'ı, AK Partiyi istemiyorlar ve devirmek için her türlü oyunu oynuyorlar. Bu oyunları tutmayacak. Arkamızda milyonlar oldukça, bizlere inandıkça kimse ne Tayyip Erdoğan'ı yıkabilir ne de Türkiye'yi eski Türkiye'ye çevirebilirler. Yeter ki, bizler dik duralım, bir ve beraber olalım" dedi.

24 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin geleceği için önemli bir dönüm noktası olacağını söyleyen Başkan Doğan, "24 Haziran'daki seçimde yine 15 yıldan beri güvendiğiniz, dünya lideri Tayyip Erdoğan'a sahip çıkacaksınız. Buna yürekten inanıyorum. Zaman ülkemizin geleceğine sahip çıkma zamanı, Türkiye'nin bekası zamanı. Bizi Suriye'ye, Filistin'e, Irak'a çeviremeyecekler. Minarelerimizden ezanlar okunmaya devam edecek, bayrağımız dalgalanmaya devam edecek, yarınlarda yavrularımız özgürce bu vatanda yaşamaya devam edecek.Haçlı anlayışında olan Hollanda, Fransa, Belçika, Almanya, Amerika gibi ülkelere atacağımız en güzel tokat, 24 Haziran'da oyumuzu AK Parti'ye, Recep Tayyip Erdoğan'a vermektir. Onlar laf, biz icraat yapıyoruz. Kendi partilerine genel başkan yapmadıkları birini Türkiye'ye başkan yapmaya çalışıyorlar. 90'lı yıllarda iktidarda olan bir hanımefendi de yapacağız, edeceğiz diyor. İktidarda olduklarında gömleğimizi zor kurtarmıştık. Erdoğan'ın dışındakilerin hepsi hikaye. Onların bu ülkeye verebilecekleri hiçbir şey yok" diye konuştu.

Başkan Doğan'ın konuşmasının ardından okunan ezanla vatandaşlar, iftar yemeğini bir arada yemenin heyecanını yaşadı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim