• BIST 9057.89
  • Altın 2292.138
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0981
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Ali Muhammed: Laboral Kutxa karşısında da hazır olmalıyız

Ali Muhammed: Laboral Kutxa karşısında da hazır olmalıyız
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı oyuncularından Ali Muhammed, play off çeyrek final maçlarında Real Madrid karşısında çok iyi bir oyun sergilediklerini,...

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı oyuncularından Ali Muhammed, play off çeyrek final maçlarında Real Madrid karşısında çok iyi bir oyun sergilediklerini, şimdiki rakipleri Laboral Kutxa karşısında da hazır olmak istediklerini söyledi.

Turkish Airlines Euroleague'e üst üste ikinci kez yükselen sarı acivertli takımda 33 yaşındaki oyun kurucu Ali Muhammed Cihan Haber Ajansı (Cihan) muhabirinin sorularını cevapladı.

Euroleague Final Four'a kalan her takımın güçlü olduğuna vurgu yapan ve rakipleri Laboral Kutxa'nın da kendileri gibi seriyi 3-0'la geçtiklerini belirten Ali Muhammed, "Real Madrid serisinin çok zor geçeceğini biliyorduk. Sonuçta geçen senenin şampiyonu. Ünvanlarını korumak istiyorlardı. Hazırlıklıydık açıkçası. Çok iyi maçlar oynadık. 3 maçta da çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Şimdi finallerde rakibimiz Laboral Kutxa takımı ve onlar da Panathinaikos'a karşı çok iyi bir seriyi geride bıraktılar 3 – 0'la geçtiler onları. Biz kesinlikle hazırlıklı olmamız lazım. Laboral Kutxa karşı işimizin çok zor olacağını biliyoruz." dedi.

TÜRKİYE LİGİ'NDE LİDER OLMAK İSTİYORUZ

Takım olarak kalan maçlarını kazanıp lider olmak istediklerini belirten Türk vatandaşlığına geçen Amerikalı oyuncu Ali Muhammed, "Türkiye ligi zaten Avrupa'nın en zor liglerinden biri. En fazla rekabetin yaşandığı liglerden biri. Halen birkaç maçımız var normal sezonu tamamlamak için. Tabii ki bize bağlı olmasa da lider olmaya çalışacağız son 4 maçımızı en iyi şekilde oynayarak." diye konuştu.

Bu arada Fenerbahçe, bugün Trabzonspor Medikal Park ile 26. hafta erteleme maçını oynayacak. Sarı lacivertli ekibin mücadele edeceği Turkish Airlines Euroleague Final Four karşılaşmaları ise 13 - 15 Mayıs 2016 tarihleri arasında Almanya'nın başkenti Berlin'de oynanacak. Maç programı ise şöyle:

13 Mayıs 2016 Cuma

TSİ 19.00 CSKA Moskova - Lokomotiv Kuban

TSİ 22.00 Fenerbahçe - Laboral Kutxa

15 Mayıs 2016 Pazar

TSİ 18.00 İlk günün kaybedenleri 3-4 maçına çıkacak.

TSİ 21.00 İlk günün kazananları 1-2 maçına çıkacak.

Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim