• BIST 9050
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Alanyaspor - Yeni Malatyaspor Maçının Ardından

Alanyaspor - Yeni Malatyaspor Maçının Ardından
PTT 1. Lig'in 20. haftasında Multigroup Alanyaspor sahasında Alima Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup etti.

PTT 1. Lig'in 20. haftasında Multigroup Alanyaspor sahasında Alima Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kaplar, bu tür maçları kazanmaları gerektiğini söylerken, konuk ekip Teknik Direktörü İrfan Buz ise, kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, kazanmaları gereken bir maça çıktıklarını söyledi. İkinci yarının üçüncü, kendi evlerindeki ikinci maçını oynadıklarını belirten Kalpar, "Deplasmanda mağlup olmuş, içerideki iki maçı da kazanmış olduk. Bu tür maçları kazanması çok güzel. Zaten kazanmamız gereken bir maçtı. Eğer hedefe koşacak ve hedefi yakalayacaksak bu tür maçları kazanmak gerekir. Maçın ilk dakikalarında hızlı oyunla kısa sürede 2-0 gibi net skoru yakaladık. Çok daha farklı skorla ilk devreyi bitirebilirdik. Maçta çok sayıda pozisyon bulduk. Çok iyi oynadık ama bu hız doksan dakikaya yayılmıyor. İkinci yarıda bu hızımızı çok fazla gösteremedik ama rakibe pozisyon vermeden pozisyon bulmaya çalıştık. Son dakikalarda bulmuş olduğumuz pozisyonları gole çevirmiş olsaydık yine farklı galip gelebilirdik. Bizin için önemli olan iyi oyun ve iyi mücadeleyle 3 puan almaktı. Hedefimize sağlıklı ve emin adımlarla devam ediyoruz. Bu galibiyeti taraftarlara armağan ediyorum. Bu 3 puanın anlamlı olması için deplasmanlardan da iyi neticelerle dönmek gerekir. İnanıyorum ki bunu da yakalayacağız" dedi.

BUZ: "12 DAKİKADA 2 GOL YEDİK"

Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz ise ilk 12 dakikada yedikleri 2 golle maçı 2-0 kaybettiklerini söyledi. Multigroup Alanyasporlu Caner'in sağ bekte çok bindireceğini maçtan önce ön gördüklerini ama buna rağmen futbolcunun çok boş bırakıldığını belirten Buz, "Onun ortasında Ayite de gereken markaj yapılmadığı için kolay bir gol attı. İkinci gol de kalecimizden sekti ve maalesef gol yedik. Oysa ikinci topların bizde kalması gerektiğini daha önce futbolculara söylemiştik. Alanya deplasmanında 2-0'dan dönmek kolay değil. Maçın ikinci devresinde oyuna ortak olduk. İkinci yarıda zaman zaman pozisyonlar ürettik. Ama maalesef bunları değerlendiremedik ve 2-0 mağlup olduk. Bizim için şimdi önemli olan önümüzdeki hafta evimizde oynayacağımız Kardemir Karabükspor maçı. Seyircimizin desteğiyle de bu maçta 3 puan çıkarmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Alanyaspor - Yeni Malatyaspor Maçının Ardından

Alanyaspor - Yeni Malatyaspor Maçının Ardından

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim