• BIST 9524.59
  • Altın 2495.084
  • Dolar 32.5109
  • Euro 34.7283
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 21 °C

Alaçatı Ot Festivaline Damga Vuran Lezzetler

Alaçatı Ot Festivaline Damga Vuran Lezzetler
İzmir'in Çeşme ilçesinde bağlı Alaçatı da düzenlenen Ot Festivali'ne katılan Kırçiceği, özel hazırladığı lezzetleriyle ziyaretçilerden tam not...

İzmir'in Çeşme ilçesinde bağlı Alaçatı da düzenlenen Ot Festivali'ne katılan Kırçiceği, özel hazırladığı lezzetleriyle ziyaretçilerden tam not aldı.

7. Alaçatı Ot Festivali, her yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye'nin farklı noktalarından yüzlerce kişiyi bir araya getirdi. Festival için firmalarda stant açarak ürünlerini tanıtma fırsatı buldu. Festival'de, gıda sektörünün önde gelen isimlerinden Kırçiceği de bir stant açtı. Sunduğu lezzetlerle festivalin ilgi odağı olan Kırçiçeği, Alaçatı'ya özel olarak hazırladığı menüleri ziyaretçilere sundu.

Kırçiceği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş, Türk turizminde Alaçatı'nın geleneksel yapısını koruyarak öncü bir model olduğunu, özgün doğasının yanında yüksek standartta kaliteli hizmetin sunulması nedeniyle de yerli yabancı turistin gözdesi haline geldiğini söyledi. İpbaş, "Biz de aynı yüksek standart ve kalitede misafirlerimize hizmet sunmaktan ve bunun karşılığında aldığımız övgüler nedeniyle büyük memnuniyet duyuyoruz. 30 yıldır lezzetlerimizle her gün binlerce misafirimizi ağırlamanın, ülkemiz ekonomisine ve yüzlerce çalışanımızla nitelikli istihdama katkı sağlamanın gururunu yaşıyoruz. İnsanların ruhunu doyurmak ve benzersiz deneyimler sunmak için tasarlanmış ve üretilmiş ürün ve hizmetlerimizle, gıda sektöründe tüm sınırların ötesinde sürdürülebilir şekilde büyümeyi hedefliyoruz" dedi.

Yalnızca gıda sektöründe değil turizmde de aynı kalitede hizmet vermeye karar verdiklerini aktaran İpbaş, şöyle devam etti:

"Biz bu topraklarda doğduk. Bu toprakların insanları için çalışırken de en iyisini, en güzelini sunmak görevimiz. Çeşme'yi Çeşme yapan, buradaki kaliteli ve güleryüzlü hizmettir. Bunlar aynı zamanda Kırçiceği'ni var eden ve ilkelerimiz olan özellikler. Bu nedenle hem mutfağımızla hem de İmerhan ile Çeşme, bu yaz lezzete ve hizmete doyacak. Bu yıl Çeşme Ayansandra'da yeni açacağımız butik otelimiz İmerhan'la heyecanımız katlandı" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim