• BIST 9076.69
  • Altın 2324.954
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9453
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Akyazı Belediyesi miraç kandili özel programına yoğun ilgi

Akyazı Belediyesi miraç kandili özel programına yoğun ilgi
Akyazı Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında organize edilen "Miraç Kandili Özel programına" ilçe halkı yoğın ilgi gösterdi.

Akyazı Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında organize edilen "Miraç Kandili Özel programına" ilçe halkı yoğın ilgi gösterdi.

Akyazı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kültür etkinlikleri kapsamında organize edilen ve Akyazı Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen "Miraç Kandili Özel programına" ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. Gerçekleştirilen programda sanatçı Dursun Ali Erzincanlı, Program sunucusu Şair Yavuz Selim Koç, Kocatepe Camii Müezzini İbrahim Çakıllı Hoca ve Grup Misbah sahne aldı.

Programın ilk açılışında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Kocatepe Camii Müezzini İbrahim Çakıllı hoca'nın okuduğu Kuran-ı Kerim tilaveti ile program başladı. Program sunucusu olarak sahne alan Şair Yavuz Selim okuduğu bir çok şiirlerle geceyi süsledi.

"Dursun Ali Erzincanlı'dan muhteşem gece"

Akyazı Belediyesi Kültür etkinlikleri kapsamında Akyazı'da daha öncede sahne alan ve Akyazı'ya birçok kez gelen Sanatçı Dursun Ali Erzincanlı Akyazı Belediyesi Miraç Kandili Özel Programında da yine gönülleri feth etti. Her zaman olduğu gibi dini gecelerde söylediği ilahiler, şiirler, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V'e )ithafen okuduğu naatları ile ilçe halkının duygularını kabarttı. Programa Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan'ın şehir dışında olması nedeniyle başkan adına başkan yardımcıları Mehmet Çakmak, Mustafa Tonyalı katılırken ayrıca, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Akyazı AK Parti İlçe Başkanın Feyzi Bora, AK Parti ilçe Kadın kolları Oya Asan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, Akyazı Belediyesi Meclis Üyeleri, Akyazı Belediye daire Müdürleri, Belediye Personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda Akyazı Belediye Başkan yardımcısı gecenin anısına program sanatçılarına çiçek takdim ederek geceye katılan tüm Akyazılıların Miraç Kandilini tebrik etti.

Akyazı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından geceye katılan tüm misafirlere helva ikramında bulunuldu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim