• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 16 °C

Akşehir’de Yazar Vakkasoğlu Konferans Verdi

Akşehir’de Yazar Vakkasoğlu Konferans Verdi
Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve konuşmacı olarak Eğitimci Yazar Vehbi Vakkasoğlu'nun...

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve konuşmacı olarak Eğitimci Yazar Vehbi Vakkasoğlu'nun katıldığı konferans yoğun ilgi gördü.

Akşehir Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansa, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Çelik, İlçe Müftüsü Ahmet Kardaş, Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Yıldız, Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel, bazı kamu kurum daire müdürleri ve amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Konuşmasında aile içindeki iletişimin çok önemli olduğuna vurgu yapan Vakkasoğlu, karı koca arasındaki iletişim kopukluğu sonucunda aile yapısının sarsıldığını ve bunun önüne geçilemediği takdirde boşanmaların meydana geldiğini söyledi. Yazar Vakkasoğlu karı kocaların aile içinde iletişimine etki sağlayacak ana prensiplerde olduğunu belirterek hanımlar için 3 Z, erkekler içinde 3 S prensiplerini anlattı. Hanımlar için Zarafet, Ziyafet ve Ziyaret başlıkları altında 3 Z'yi örneklerle açıklayan Vakkasoğlu, beyler içinde Sevgi ve Saygı, Sabır, Sadakat başlıkları altındaki 3 S prensiplerini anlattı. 3 Z ve 3 S'nin hem kadınlar hem de erkekler için uyulması gereken kurallar olduğunu söyleyen Vehbi Vakkasoğlu, konuşmasında sık sık Peygamber Efendimizin aile hayatından da örnekler sundu.

Konferansın sonunda büyük alkış alan Eğitimci Yazar Vehbi Vakkasoğlu'na Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya tarafından işlemeli bir tabak armağan edildi. Yazar Vakkasoğlu konferans sonrası Kültür Merkezi Fuaye Salonunda kitaplarını da imzaladı.

Akşehir’de Yazar Vakkasoğlu Konferans Verdi

Akşehir’de Yazar Vakkasoğlu Konferans Verdi

Akşehir’de Yazar Vakkasoğlu Konferans Verdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim