• BIST 9142.4
  • Altın 2325.069
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Akhisar ile Osmanlı yenişemedi

Akhisar ile Osmanlı yenişemedi
​Süper Lig'in flaş ekibi Akhisar Belediyespor'un ilk yarının son maçında kendi evinde Osmanlıspor ile oynadığı karşılaşma 0-0 bitti.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmada gol sesi çıkmadı ve her iki takım birer puana razı oldu. Bu sonuçla Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor Süper Lig'in ilk devresini 29 puanla, Ankara temsilcisi Osmanlıspor FK da 19 puanla bitirdi.

49. dakikada orta saha sol kenara yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu kullanan Bilal Aziz Özer ceza alanına gönderdiği ortasını karşılayan isim Akhisar Belediyespor'dan Güray Vural oldu.

52. dakikada Osmanlıspor gole yaklaşan takım oldu. Rusescu, Ndiaye ile girdiği verkaç sonrası ceza alanına girer girmez yerden vuruşunu yaptı ancak Milan Lukac topa hakim olmayı başardı.

61. dakikada Akhisar Belediyespor'dan Onur Ayık sağ kanattan hızla ilerleyerek ceza alanına girdi, ancak sol ayağıyla yaptığı vuruş istediği gibi olmadı ve top sol taraftan taca çıktı.

66. dakikada Akhisar Belediyespor'un kazandığı serbest atışı Hugo Rodellaga kullandı. Hugo Rodellaga'nın ceza sahası dışarısından kullandığı sert şutta, kaleci Ahmet Şahin topa sahip oldu.

79. dakikada gole yaklaşan taraf Osmanlıspor oldu. Pierre Webo'nun ara pasıyla topla buluşan Aminu Umar sağ kanattan son çizgiye kadar hızla inerek topu kale ağzına çevirdi, ancak Akhisar Belediyespor defansı topu uzaklaştırmayı başardı.

82. dakikada sol kanatta son çizgiye yakın bir noktadan kullanılan serbest vuruşu kullanan Rusescu yerden topu ceza alanına göndermek istedi ancak Douglas Ferreira bu topu uzaklaştırmayı başardı.

87. dakikada ani gelişen Akhisar Belediyespor atağında Nguemo'nun soldan ceza sahasına yaptığı ortada, ceza sahası içerisinde buluşan Hugo Rodellaga'nın vuruşunda top yandan dışarı gitti.

Geri kalan dakikalarda da gol olmadı ve Akhisar Belediyespor ile Osmanlıspor arasında Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan 90 dakika 0-0 sona erdi.

 

Akhisar Belediyespor: 0 - Osmanlıspor FK: 0

Akhisar Belediyespor: 0 - Osmanlıspor FK: 0

Akhisar Belediyespor: 0 - Osmanlıspor FK: 0

Akhisar Belediyespor: 0 - Osmanlıspor FK: 0

Akhisar Belediyespor: 0 - Osmanlıspor FK: 0

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim