• BIST 8990.9
  • Altın 2299.643
  • Dolar 32.3233
  • Euro 35.0607
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Akhisar Belediyespor’un Kupa Şansızlığı

Akhisar Belediyespor’un Kupa Şansızlığı
Akhisar Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 3. haftasında evinde konuk ettiği 3. Lig ekiplerinden Kastamonu 1966 ile golsüz berabere kalmasının ardından,...

Akhisar Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 3. haftasında evinde konuk ettiği 3. Lig ekiplerinden Kastamonu 1966 ile golsüz berabere kalmasının ardından, kupada bir üst tura çıkma şansını zora soktu.

Dün Kastamonu 1966 ile berabere kalan Manisa temsilcisi, 3 günlük aranın ardından 12 Ocak Salı günü rövanş maçında Kastamonu 1966'nın konuğu olacak. Maçın ardından ara vermeden bugün Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde kupa maçının hazırlıklarına başlayan yeşil-siyahlılarda, dünkü maçta forma giyen oyuncular salonda çalışırken, diğer oyuncular ise ısınma hareketleri sonrası 5'e 2 pas çalışmaları ile idmanı tamamladı.

Gruptan çıkmak için galip gelmeleri gereken bir karşılaşmadan 3 puan almadan ayrıldıkları için üzgün olduğunu ifade eden Teknik Direktör Cihat Arslan, futbolcuların özverisinden dolayı memnun olduğu dile getirdi. Genç çalıştırıcı, zorlu bir yolculuğun ardından Kastamonu ile mücadele edeceklerini ve buradaki tek seçeneklerinin galibiyet olduğunu da sözlerine ekledi.

"EKSİKLİKLER GİDERİLECEKTİR"

Devre arası transferinin zor olduğunu ifade eden Arslan, sahada golcü oyuncu eksikliği hissettikleri ile alakalı gelen bir soruya şöyle yanıt verdi:

"Futbolcuların kendi kulüpleri ile olan sözleşmeleri devam ediyor. Her istediğiniz oyuncu olmuyor. İnşallah, eksikler giderilecektir. Çalışıyoruz, yönetimimiz çalışıyor, hepsi giderilir" dedi.

Öte yandan Arslan'ın, devre arasında transfer ettiği Sırp oyuncu Petar Grbic'e Kastamonu deplasmanında şans vermesi bekleniyor. Yeşil-siyahlılar, sezon başında Trabzonspor'dan transfer ettiği ancak kaleci fazlasıyla lisansı çıkmayan Emrah ile yolların ayrılmasından sonra lisansı çıkan Fatih Özçelik, ilk resmi maçında Akhisar'ın kalesini korudu.

Yeşil-siyahlılar, yarın sabah hava yolu ile 19 kişilik kadroyla Kastamonu'ya hareket edecek.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda lider Galatasaray'ın 9, ikinci Karşıyaka'nın 6, Akhisar Belediyespor ve Kastamonu 1966'nın 1'er puanı bulunuyor.

Akhisar Belediyespor’un Kupa Şansızlığı

Akhisar Belediyespor’un Kupa Şansızlığı

Akhisar Belediyespor’un Kupa Şansızlığı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim