• BIST 8977
  • Altın 2299.033
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0707
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Akdeniz’de 63 okulun bakım, onarım ve çevre düzenlemesi yapıldı

Akdeniz’de 63 okulun bakım, onarım ve çevre düzenlemesi yapıldı
Mersin'in merkez ilçe Akdeniz'de 63 okulun bakım, onarım, yenileme ve çevre düzenleme çalışması yapıldı.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz'de 63 okulun bakım, onarım, yenileme ve çevre düzenleme çalışması yapıldı.

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Çevre Koruma ve Kontrol müdürlüklerine bağlı teknik ekipler tarafından ilçe sınırları içinde yürütülen çalışmalarda, 63 okulun bakım, onarım, yenileme, boya ve badana, peyzaj düzenleme ve temizlik çalışması gerçekleştirildi. Çalışmalar kapsamında, bazı okullarda çevre ve yol düzenlemesi yapılırken, kimi okulların koruma duvarı ve bordürleri yenilendi. Bazı okulların ise duvarlarına tel montajı çekilip, korkulukları tamir edildi. Ekipler, bazı okullarda Atatürk büstleri ve bayrak gönderlerinin yanı sıra okul mescitlerini de yenilerken, ihtiyaç duyan kimi okulun bahçesine basketbol potası montajı yaptı, okul avlularını betonla kapladı, çeşme ve tuvaletleri yeniledi.

Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Şimşek, beraberinde ilçe şube müdürleri ile birlikte Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk'u makamında ziyaret ettiler. Şimşek, eğitim süreci ve eğitim kurumlarına, yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yeni binasına katkılarından dolayı Başkan Pamuk'a teşekkür etti.

Ziyaretleri ve hediyelerinden ötürü heyete teşekkür eden Başkan Pamuk ise eğitim ve öğretime özel bir önem verdiklerinin altını çizdi. Eğitim ortamının, öğrencilerin başarısında çok önemli bir etken olduğunu da vurgulayan Pamuk, "Çocuklarımıza eğitimde fırsat eşitliği sağlamak, onlara daha nezih, temiz ve düzenli bir eğitim-öğretim ortamı hazırlayıp, eğitimde çıtamızın yükselmesini sağlamak hepimizin en önemli görevidir. Akdeniz Belediyesi olarak, çocuklarımızın, sağlıklı ortamda eğitim alabilmeleri amacıyla el değmedik okul bırakmayacağız. Eğitim yuvalarına yönelik hizmet ve desteğimiz, belediyemizin imkanları ölçüsünde ve kesintisiz bir şekilde devam edecektir" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim