• BIST 9055.34
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

AK Partili adaylar vites artırdı

AK Partili adaylar vites artırdı
AK Partinin Malatya Milletvekili adayları Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, 24 Haziran seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Partinin Malatya Milletvekili adayları Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, 24 Haziran seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Malatya Milletvekili adayı Ahmet Çakır, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında Taştepe Caddesi esnaflarını ziyaret etti. Taştepe'de Mahalle toplantısına katılan Çakır, daha sonra Kale ilçesi Aluçlu Mahallesi'nde vatandaşlarla iftarda bir araya geldi.

Çakır, ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, "Göreve geldiğimizden itibaren hizmet ürettik. Şehrimizin her noktasına hizmet götürmeye gayret ettik. Çevreyolu altı ve üstü kavramını ortadan kaldırmak en büyük hedeflerimizden biriydi. Çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştirdik" dedi.

AK Parti'nin hem yerel hem de genelde kalkınmayı hedeflediğine dikkat çeken Çakır, şunları söyledi: "AK Parti'nin felsefesi yerelde ve genelde ulusal kalkınmayla birlikte yerelde de kalkınmayı yakalamak. Bizler AK Parti belediyeciliğine yakışan, AK Partinin genel hizmetlerine yakışan yerel hizmetler üretmeye gayret ettik. Çevreyolu altı bizim için önemli bir nokta. Bize gönül vermiş, destek olmuş ve sahiplenmiş hemşerilerimize hizmet etmekten onur duyduk".

Çakır, 24 Haziran'da Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin önemine de değinerek, "Son 15 yılda Türkiye'de büyük bir değişim yaşandı. AK Parti hayal edilemeyenleri yaptı, yapmaya da devam ediyor. Muhalefet, "Geldiğimiz zaman hizmetleri durduracağız" diyor. Türkiye, bugün kendisini gelişmiş ülkeler seviyesine çıkaracak yatırımlar yaptı. Bu yatırımların sürmesi ve terörle mücadelenin sürmesi için 24 Haziran'da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçiyoruz. El ele verip güçlü bir şekilde cumhurbaşkanımızı seçip, güçlü bir parlamento oluşturacağız" ifadelerini kullandı.

AK Parti Malatya Milletvekili adayı Hakan Kahtalı da seçim çalışmaları kapsamında Yeşiltepe Hizmet Grupları esnafını ziyaret ederek, Gedik Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçimler için destek isteyen Kahtalı, Gedik Mahallesi'nin her seçimde AK Parti'ye kurulduğu günden buyana yüzde 90'ın üzerinde destek verdiğini belirtti.

Kahtalı, Türkiye'nin 24 Haziran'da önemli bir yol ayrımına gireceğini ifade ederek, "Parlamenter Sistem'den başkanlık sistemine geçeceğiz. Karşımızda CHP, Saadet Partisi ve İP diye bir grup, bir tarafta da mecliste "Ben PKK'nın temsilcisiyim" diyen bir parti var. Diğer tarafta da cumhurbaşkanımız var. Cumhurbaşkanı seçerken 367 dayatmasıyla seçememiştik. Referanduma gittik ve halkın oyu ile bu ülkenin halkın oyuyla ilk cumhurbaşkanını seçmiştik. Dayatmalar yapmışlardı. O zaman 14 siyasi parti bir araya gelmişti, bir tarafta da bu milletin içinden çıkmış, bu milletin kardeşi olan biri vardı. 14'ünün karşısında milletimizin desteğiyle Cumhurbaşkanımız, halkın oyu ile seçilen ilk cumhurbaşkanı oldu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı, 16 Nisan'da yapmış olduğumuz referandumun sonucunda bu ülkenin devlet başkanı yapacağız. Bunun önüne engeller koymaya çalışıyorlar. Tuzaklar kuruyorlar. Oyunlar yapıyorlar. Ama bu millet bu oyunları bozar" dedi.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi de eleştiren Kahtalı, "İnce çıkmış, ince ince siyaset yapmaya çalışıyor. Cumhurbaşkanımızın bugüne kadar yapmış olduğu kazanımları "yıkacağım, yakacağım, satacağım, durduracağım" diyor. Biz de ülkemizin koymuş olduğu hedeflere ulaşabilmesi için yine milletimizin desteğiyle hizmetlerimizi sürdüreceğiz. 2023, 2053, 2017'leri planlıyoruz. Bu devlet sadece yüzyıllık bir devlet değil, Osmanlı ve Selçuklu geleneği olan bir devlet. 24 Haziran'da milletimiz bize bir bayram daha yaşatacak ve oyun kuranların planlarını başlarına geçirecek" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim