• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 16 °C

AK Parti yönetiminden VESOB ve İŞGEM’e ziyaret

AK Parti yönetiminden VESOB ve İŞGEM’e ziyaret
AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve il yönetimi, seçim çalışmaları çerçevesinde yeni seçilen Van Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (VESOB)...

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve il yönetimi, seçim çalışmaları çerçevesinde yeni seçilen Van Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (VESOB) Yönetim Kurulu Başkanı İsa Berge'yi ziyaret etti.

Başkan Türkmenoğlu, yeni seçilen VESOB Başkanı Berge ve yeni yönetimine "hayırlı olsun" dileklerinde bulunarak, kendisinin de esnaflıktan geldiğini ve oda başkanlığı yaptığına dikkat çekerek, hep esnaflarla ve odalarla iç içe olduklarını söyledi. Türkmenoğlu, "Sizin sıkıntılarınızı ve problemlerinizi hep sizle beraber yaşadık. Biz buraya her ne kadar bir AK Parti camiası olarak gelsek de gönlümüzün bir meslek odasıdır. Onun için yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızı, yeni ekibini tebrik için buraya geldik. Biliyorsunuz 24 Haziran seçimleri de yaklaştı. Buraya gelirken de özellikle iki tane hukukçu başkan yardımcımla beraber gelmek istedim. Seher Hanım bizim insan haklarından sorumlu başkan yardımcımız, Sevilay Hanım da bizim sosyal işlerden sorumlu başkan yardımcımız. Van'ın aile kültürünü özümsemiş, benimsemiş bu kıymetli esnaflarımızın her daim yanlarında olacağız. Onların problemleriyle, dertleriyle çözüm noktasında birlikte olacağız. İlçelerden gelen değerli kardeşlerimiz, başkanlarımız, o ilçelerde hakikatten meşakkatli bir görev üstlenmişler. Kendi seçtikleri o vatandaşlara özellikle üyelerine ellerinden gelen gayreti gösterecekleri çok büyük bir mücadele verecekler. Esnaflık bir kültürdür, dürüstlüktür. Çünkü siz de bir eğitim kumrusunuz. Yanınızda çalıştırdığınız çırak diye nitelendirdiğimiz kişiler, yarın her birisi bir meslek sahibi olacak. Sizin ona vereceğiniz eğitim bizim yarınımızı şekillendirecek. İyi bir eğitim iyi güzel şeyler yetişir" dedi.

Türkmenoğlu, İş-Kur bünyesinde çalışmanın tembellik, rehavete sebebiyet olduğuna vurgu yaparak, "İş-Kur, Toplum Yararına Çalışma Programı adı altında geri hizmette çalıştırılmak üzere personel alıyoruz, bu personellerimizin birçoğu bir şey öğrenemiyor. Tembelliğe ve rehavete sebebiyet veriyor. Bu da üreten bir toplum yetiştirmekten ziyade tüketen bir topluma yönelmemize sebebiyet veriyor. Bizim sizin yanınızda çalıştırdığınız ve kalifiyeli elemanlara ihtiyacımız var" diye konuştu.

VESOB Yönetim Kurulu Başkanı İsa Berge ise, ziyaretlerinden dolayı AK Parti yönetimine teşekkür etti. Berge, hassas bir süreçten geçildiğini ifade ederek, herkese düşen sağduyulu olması ve seçimin huzur içinde geçmesini dilediklerini ve tedbirli olmaya gayret ettiklerini söyledi.

AK Parti İl Başkanı ve yönetimi, daha sonra İş Geliştirme Merkezini (İŞGEM) ziyaret ederek, 24 Haziran seçimleriyle ilgili bilgi vererek destek istediler.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim