• BIST 9524.59
  • Altın 2489.438
  • Dolar 32.5583
  • Euro 34.6329
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

AK Parti Yönetiminden Kandilli Çıkartması

AK Parti Yönetiminden Kandilli Çıkartması
Zonguldak'ın Ereğli ilçesi AK Parti Teşkilatı Başkanı M. Fatih Çakır, Kandilli Beldesi'ne giderek Alacaağzı ocağı ihalesinin yapılmasının arından...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi AK Parti Teşkilatı Başkanı M. Fatih Çakır, Kandilli Beldesi'ne giderek Alacaağzı ocağı ihalesinin yapılmasının arından burada eskiden olduğu gibi 850-1000 işçinin istihdam edileceğini söyledi.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Beraberinde Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, İl Genel Meclis Üyeleri Rıfkı Gültekin, Ayhan Taşdelen, AK Parti Gülüç, Kandilli ve Ormanlı Belde başkanları ve bazı parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Türkiye Taş Kömürleri Kurumu (TTK) Şeref Yayla'yı ziyaret etti.

Çakır TTK ve GMİS Yönetimini ziyarette kurumun işçi açıklarından kaynaklanan sorunları bildiğini belirterek, istihdam ve üretimin artması için çalışma yaptıklarını ifade etti. Çakır konuşmasında "Biz iktidar partisinin yereldeki temsilcileri olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bundan en ufak kuşkunuz olmasın. Kömür üretimi daha iyi bir noktaya gelecek. Malum, TTK İle alakalı, Alacaağzı ocağını bir an önce ihaleye çıkarmaya çalışıyoruz. Beklememizin nedeni şu; şu an kömürle ilgili teşvik rakamları belli olacak. Son günlerine geldi. Bugün yarın açıklanacak. Teşvik açıklandığında, ton başına devletin ne kadar teşvik vereceği açıklandığında orada yeniden eski çalışan 850, 1000 çalışana ulaşmak istiyoruz. OSB'de bir bilim teknoloji koleji yapmak isteyen bir yatırımcımız var. OSB yönetimimiz ile görüştüler. Netleştikten sonra önümüzdeki günlerde onu da sizinle paylaşacağız. Yatırımcılar devam ediyor, bir an önce yüzde 60 seviyesine ulaşmasından ve orada tam anlamıyla girişimcilerin söz sahibi olmasından yanayız" dedi.

Çakır ayrıca ziyaretler sırasında TTK, GMİS ve BORCAM Yöneticilerinin kendisine ilettiği sorunları dinleyerek çözümü için ilgili kurumlarla çalışma yapacağını söyledi.

AK Parti Yönetiminden Kandilli Çıkartması

AK Parti Yönetiminden Kandilli Çıkartması

AK Parti Yönetiminden Kandilli Çıkartması

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim