• BIST 9049.36
  • Altın 2294.737
  • Dolar 32.3124
  • Euro 35.0799
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

AK Parti Kemer İlçe Başkanlığına Çilengir Atandı

AK Parti Kemer İlçe Başkanlığına Çilengir Atandı
AK Parti Kemer İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Ferruh Derin'in yerine Kemer Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Halit Çilengir atandı.

AK Parti Kemer İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Ferruh Derin'in yerine Kemer Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Halit Çilengir atandı.

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ile birlikte AK Parti genel merkezine çağırılan adaylardan Halit Çilengir, Hasan Kal ve Serdar Bıldırcın ile gerçekleşen görüşmeler sonucunda İlçe Başkanı olarak görev yapacak isim Halit Çilengir olarak açıklandı. Çilengir'e atama belgesini AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş verdi.

Genel Merkez tarafından alınan kararın Kemer için hayırlı olmasını dileyerek, ilçe başkanlığı aday adaylığı süreci hakkında açıklamada bulunan Sümer " Kemer için zorlu bir süreci genel merkezimizin aldığı kararla geride bıraktık. Kemer ilçe başkanlığı için aday adayları sayımız oldukça yüksekti. Bu sayının yüksek olması bizi memnun etti. Bu süreçte vatandaşımızı, kanaat önderlerimizi, siyasi büyüklerimizi Kemer için en doğru kararı almak için ziyaret ettik. genel merkez Antalya koordinatörümüz Ahmet Koca ile teşkilat mensuplarımızı tek tek dinledik. Çalışmalarımız neticesinde genel merkezimizin aldığı kararla Kemer Belediyesi Meclis Üyemiz Halit Çilengir'in ilçe başkanlığı görevi açıklanmıştır. Alınan kararın Kemer'imiz için hayırlı olmasını diliyor, Kemer için partimiz için her şeyin daha güzel olacağına inanıyorum "dedi.

Kemer ilçe başkanlığı görevinden istifa eden Ferruh Derin ile çok önemli seçimler atlattıklarını belirten Sümer "7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde Ferruh başkanımızla birlikte çok önemli iki seçim atlattık. Kemer teşkilatımızın çalışmalarıyla son seçimde Kemer'de birinci parti olduk. Başkanımızın davamız için verdiği emeklerinden, çalışmalarından dolayı teşekkür ederim "dedi.

HALİT ÇİLENGİR KİMDİR

AK Parti Kemer İlçe Başkanlığı görevine atanan Halit Çilengir; 1967 Antalya doğumlu olup evli ve iki çocuk sahibidir. Çukurova Üniversitesi harita kadastro mezunu olan Çilengir'in Anadolu üniversitesi adalet ve işletme fakültesi mezuniyeti olup aktif kamu yönetimi eğitimi almaktadır.1999-2009 yıllarında Kemer Kuzdere'de köy muhtarlığı yapan Çilengir 2009-2014 yılları arası Kemer Belediye Meclis Üyeliği görevini yapmıştır. 2014 yılından itibaren de Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği görevini aktif sürdürmektedir.

AK Parti Kemer İlçe Başkanlığına Çilengir Atandı

AK Parti Kemer İlçe Başkanlığına Çilengir Atandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim