• BIST 9464.08
  • Altın 2488.872
  • Dolar 32.5974
  • Euro 34.7926
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

AK Parti İl Sosyal İşler Başkanının Ev Ziyaretinde Karşılaştığı Acı Tablo

AK Parti İl Sosyal İşler Başkanının Ev Ziyaretinde Karşılaştığı Acı Tablo
Ak Parti İl Sosyal İşler Başkanı Ahmet Alsat, yaptığı ev ziyareti sırasında karşılaştığı ve doktor hatası yüzünden felç kaldığını belirten...

Ak Parti İl Sosyal İşler Başkanı Ahmet Alsat, yaptığı ev ziyareti sırasında karşılaştığı ve doktor hatası yüzünden felç kaldığını belirten 29 yaşındaki bir kadının anlatımları üzerine, olayın takipçisi olacaklarını, iddialar doğru ise doktor hakkında gerekli yasal işlemleri bizzat kendileri başlatacaklarını dile getirdi.

Karapınar Mahallesi'nde yaşanılan acı olay yürekleri dağladı. AK Parti İl Sosyal İşler Başkanı Ahmet Alsat ile Yardımcısı Özlem Yalçın'ın ev ziyaretleri sırasında 29 yaşındaki, 2 çocuk annesinin hayat hikayesiyle karşı karşıya kalınca duygu yüklü anlar yaşadı. Omurga eğriliği olan Skalyoz Hastalığı sebebiyle Ankara Dış Kapı Hastanesinde ameliyat olduğunu, ancak doktor hatası nedeniyle felç kaldığını öne süren Nurdan Kineşli, "Çocuklarıma şuan eşim hem annelik hem de babalık yapıyor. Biz, beni ameliyat eden doktora defalarca felçli kalma riskinin olduğunu söylememize rağmen bize her ameliyatın riskli olduğunu söyledi. Umutsuz olmamamız gerektiğini dile getirince ben de ameliyatı kabul ettim. Şuan gördüğünüz gibi belimden aşağısı felçli kaldı. Ameliyat esnasında omuriliğimdeki sinirlerime hasar vermiş. Eşim çocuklarıma baktığı için çalışamıyor. Maddi durumumuz iyi değil. Ne yapacağımızı bilemiyoruz" dedi.

"NE GEREKİYORSA BİZ YAPACAĞIZ"

Muammer Kineşli de, eşine verilen yüzde 92 oranında engelli raporu sayesinde alacakları ücretle geçimlerini sağlayacaklarını kaydederken, doktor hakkında gerekli hukuki sürecin başlatılmasını istedi.

Yaşanılan sorunun yakın takipçisi olacaklarını belirterek sözlerine başlayan İl Sosyal İşler Başkanı Ahmet Alsat, "Bu durumda eğer gerçekten bir doktor hatası var ise ve siz onun yüzünden bu hale düşürüldüyseniz, size söz veriyoruz biz gereken ne ise yapacağız. Partimizin avukatları aracılığıyla doktor hakkında yasal işlem başlatılması sağlanacak. İhmal yüzünden başkaları da sizin gibi acı çekmesin. Ne gerekiyor ise biz yapacağız" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim