• BIST 9693.46
  • Altın 2511.683
  • Dolar 32.5751
  • Euro 34.7761
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

AK Parti Elazığ İl Teşkilatında Yeni Yönetim Göreve Başladı

AK Parti Elazığ İl Teşkilatında Yeni Yönetim Göreve Başladı
AK Parti Elazığ il teşkilatında görev dağılımı yapılmasının ardından yeni yönetim göreve başladı.

AK Parti Elazığ il teşkilatında görev dağılımı yapılmasının ardından yeni yönetim göreve başladı.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, yeni yönetimi tanıtmak amacıyla basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Gürgöze, seçim sürecinde teşkilatlar olarak çok yoğun bir çaba içerisinde olup, Elazığ'da 4 milletvekilinin 4'ünü de aldıklarını söyledi. Partilerinde yeni yönetimin oluştuğunu kaydeden Gürgöze, "1 Kasım seçimlerinden sonra tüm yönetim kurulumuzun istifası istenmişti. Başta ben il başkanı olarak tüm arkadaşlarımız katıldıkları toplantıda hiç tereddüt etmeden genel merkezimizin istemiş olduğu bu istifa kararını hakkıyla yerine getirdik. Ardından genel merkezimizin bizi çağırarak tekrar yeniden il başkanlığı görevi bize verdi. Bizler yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde bir yönetim kurulu taslağını oluşturup genel merkezimize sunduk ve geçen hafta genel merkezimize sunduğumuz yönetim kurulumuz kabul edildi" dedi.

Hep birlikte el ele, gönül gönüle vererek partilerini bulunduğu yerden daha iyi konuma getirmek için çaba sarf edeceklerini de ifade eden İl Başkanı Gürgöze, "Bizim yönetimimiz bir seçim yönetimi değil, biz atamayla iş başına geldik. 2017 yılında olağan kongre oluncaya kadar bizim yönetimimiz inşallah çok olağan üstü bir durum olmadığı takdirde genel merkezimizin aksi bir karar almaması durumunda devam edecektir. Bundan sonra 2019'a kadar artık bir seçim yok. Bu durum teşkilatlar açısından il, ilçe teşkilatları belde teşkilatları, genel merkez teşkilatları açısından son derece önemlidir. Teşkilatların yenilenmesi hem teşkilatlara dinamizm getirmek hem de teşkilatlara daha farklı bir ruh katmak için çok önemli bir fırsat. Genel merkezimizin bundan sonraki çalışma süreçlerini bizler kendi aramızda yönetim kurulu toplantılarında ve icra kurulu toplantılarında kısmen konuştuk. Bundan sonraki süreçte de konuşmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Yönetimde Elazığ'ın 10 ilçesinin tamamından yönetim kurulu üyesi olduğunun da altını çizen Gürgöze, Elazığ'da yaşayan 568 bin kişiden birisinin baktığında yönetimde kendini bulabilmesini amaçladıklarını dile getirdi. Ramazan Gürgöze'nin İl Başkanı olarak görev yapacağı yeni yönetim görev dağılımı şöyle:

Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Cihan Telo, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Ergüven, Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Korkut Şerifoğulları, Tanıtım ve Medya işlerinde sorumlu Başkan Yardımcısı Metin Erol, Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Veysi Toptaş, Halkla İlişkilerden sorumlu Başkan Yardımcısı, Cumaali Ayyıldız, Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Atilla Uğur, Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmetcan Ölçücüoğlu, Ekonomik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Haydar Evliyaoğlu, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Şerafettin Yıldırım, ARGE'den Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdullah Ataş, İl Sekreteri İbrahim Şerbet, İnsan Haklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Tamer Batı ile Çevre, Şehir ve Kültür İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı ise Ramazan Kızılkaya.

AK Parti Elazığ İl Teşkilatında Yeni Yönetim Göreve Başladı

AK Parti Elazığ İl Teşkilatında Yeni Yönetim Göreve Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim