• BIST 9008.05
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

AK Parti Boğazkale İlçe Danışma Gerçekleştirildi

AK Parti Boğazkale İlçe Danışma Gerçekleştirildi
AK Parti Çorum Boğazkale İlçe Başkanlığı'nın danışma meclisi toplantısı yapıldı.

AK Parti Çorum Boğazkale İlçe Başkanlığı'nın danışma meclisi toplantısı yapıldı.

Toplantıya AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, AK Parti İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu, Boğazkale İlçe Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, İlçe Başkanı Sadık Aşık, Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, il yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, belediye olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, göreve geldikleri günden itibaren alt yapı çalışmalarına önem verdiklerini belirterek, alt yapı çalışmalarının büyük bir kısmını tamamladıklarını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu da, 14 yıllık Ak Parti iktidarında ülkeye önemli hizmet yapıldığını söyledi. AK Parti'nin her seçim döneminde verdiği vaatleri yerine getirdiğini vurgulayan Bekiroğlu, ülkenin daha iyi yerlere gelebilmesi için gece-gündüz demeden çalıştıklarının altını çizdi. AK Parti teşkilatlarının her zaman halkın yanında ve milletle iç içe olduğunu kaydeden Bekiroğlu, her ay yapılan danışma meclisi toplantılarında hem parti olarak bundan sonraki süreçte izleyecekleri yol haritasını belirlediklerini hem de vatandaşlardan gelen taleplerin değerlendirildiğini ifade etti.

Bekiroğlu, toplantıda ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunmalarını istedi.

Azerbaycanlı kardeşlerimize destek olunması için başlatılan imza kampanyasına destek olunması yönünde de gerekli hassasiyetin gösterilmesi için çağrıda bulunan Bekiroğlu, www.isgaledurde.com sitesine her bir bireyin ayrı başvuru yaparak katılmasını istedi.

AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ise, Çorum'un turizm elçisi olarak her hafta Boğazkale'yi görmek isteyen elçilerle, bürokratlarla İlçeyi ziyaret ettiğini belirtti.

Gençlerin kendileri için kıymetli olduğunu vurgulayan Ceritoğlu, "Biz gençlerin ülke kalkınmasına katkılarının sağlanması amacıyla teşvik ve destek çıkarıyoruz ama Boğazkale gençlerin tamamının bu destekten ve teşvikten faydalanmasını istiyoruz" dedi.

Ceritoğlu, Çorum olarak çıkarılan teşviklerden ve desteklerden yeteri kadar faydalanılmadığını söyledi. AK Parti olarak gençlere ve çiftçilere yönelik yapılan teşviklerin halka anlatılmasını isteyen Ceritoğlu, çalışmak isteyen gençlerin elinden tutulması konusunda ilçe yönetimi ve başkan Tangazoğlu'ndan destek istedi.

AK Parti Boğazkale İlçe Danışma Gerçekleştirildi

AK Parti Boğazkale İlçe Danışma Gerçekleştirildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim