• BIST 9057.84
  • Altın 2293.152
  • Dolar 32.3114
  • Euro 35.0969
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç:

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç:
Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, HDP'nin Meclisi çalıştırmamak için elinden geleni yaptığını belirterek, "Kandil'den aldıkları talimatlarla...

Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, HDP'nin Meclisi çalıştırmamak için elinden geleni yaptığını belirterek, "Kandil'den aldıkları talimatlarla sürekli konuşup meclisi kilitlemeye çalışıyorlar" dedi.

Enç, Antalya'da partisinin Muratpaşa İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen toplantıda 5 mahalle başkanı ve yönetimleriyle bir araya geldi. Toplantıda, mahalle başkanlarına başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verildi.

Ak Parti ailesinin hızla büyüdüğünü ifade eden Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Bozdemir, "Ak Parti olarak hızla büyüyoruz. Hedefimiz 500 bin üye. İnşallah sizlerin çalışmalarıyla da bu hedefimize ulaşacağız" diye konuştu.

Toplantıda konuşan Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, sadece seçim dönemlerinde değil her zaman halkın yanında olduklarını belirterek Antalya ve Ankara'da halkı en iyi şekilde temsil etmek için çalıştıklarını söyledi.

Enç, "Antalya'da olduğum zamanlarda sahalara çıkıp vatandaşların sorunlarını dinleyip, çözümünde yardımcı olmaya çalışıyorum. 1 Kasım seçimlerinden zaferle çıktık. Bu zaferin kahramanları sizlersiniz. Ak Parti olarak kurulduğumuz ilk günden itibaren millete hizmet yolunda büyük adımlar attık. Hizmet etmeye de hep beraber devam edeceğiz. Sizler mahallelerde gözümüz kulağımızsınız. Partimizin yerelde en önemli temsilcilerisiniz" dedi.

"HDP MECLİSİ KARIŞTIRMAYA ÇALIŞIYOR"

Ak Parti iktidarının seçim öncesi vaatlerinin gerçekleşmesi için bazı yasal düzenlemeler ve reformların yapılması gerektiğini ifade eden Enç, bu dönemin reform dönemi olacağının altını çizdi. Terör örgütü PKK'nın sözcülüğünü üstlenen HDP'nin Kandil'den aldığı talimatlar doğrultusunda meclis çalışmalarını engellemeye çalıştığını belirten Enç, "HDP Kandil'den gelen talimatlarla meclisi karıştırmaya çalışıyor. "Mecliste sürekli konuşun, meclisi karıştırın" talimatları üzerine Meclis çalışmasın diye ellerinden geleni yapıyorlar. Bölgenin ve ülkenin asayişini ve huzurunu sağlamak için terörle mücadele eden kolluk kuvvetlerimizi yıpratmak için "bizi öldürüyorlar" algısı oluşturmaya çalışıyorlar. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu'nun da net bir şekilde ifade ettiği gibi devlet ve hükümet olarak terörle mücadeleden hiç vazgeçmedik. Bundan sonra da kararlı bir şekilde mücadeleye devam edeceğiz" diye konuştu.

Konuşmalardan sonra mahalle başkanlarının sorularını cevaplayan Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Bozdemir, İlçe Başkan Yardımcıları Gülay Bektaş, Metehan Coşgunsu ve Alparslan Belin ile birlikte başarılı çalışmaları dolayısıyla İl Başkanı Rıza Sümer imzalı teşekkür belgelerini ve ilçe teşkilatı tarafından verilen hediyeleri, mahalle başkanlarına takdim etti.

Antalya İl Teşkilatı'nın 500 bin üye hedefine, mahalle başkanlarının gayretli çalışmaları neticesinde kolaylıkla ulaşılabileceğini ifade eden Enç, "Size güveniyoruz. Ak Parti teşkilatları olarak yeni başarılara imza atarak, hep birlikte yeniden tarih yazacağız" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim