• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C

AK Parti Antalya Mahalle Başkanları Toplantısı

AK Parti Antalya Mahalle Başkanları Toplantısı
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen'in Çallı Kavşağı konusunda yaptığı açıklamayı eleştirerek,...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen'in Çallı Kavşağı konusunda yaptığı açıklamayı eleştirerek, Atatürk heykelini kim kaldırmaya kalkarsa karşılarında kendisini bulacağını söyledi.

AK Parti Antalya İl teşkilatı Kundu Bölgesi'ndeki bir otelde Mahalle Başkanları toplantısı düzenliyor. Toplantıya AK Parti Antalya Milletvekilleri Hüseyin Samani, Gökçen Özdoğan Enç, Atay Uslu, Mustafa Köse, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, il yönetimi, ilçe yürütme kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları ve mahalle başkanlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Toplantının açılışında AK Parti'nin Antalya'daki faaliyetlerini gösteren bir sinevizyon gösterisi sunuldu. Toplantıda konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti'nin millete hizmeti görev edinmiş bir parti olduğunu söyledi. Hiç ölmeyecekmiş gibi hizmeti akıllarından hiç çıkarmadıklarını dile getiren Türel, "Antalya'da oyumuzu yüzde 21'den yüzde 42'ye çıkardık. Şimdi 500 bin üye projemiz var. Birileri buna hayal diyebilir. Geldiğimiz noktaya baktığımız zaman bunun hiç de zor olmadığını göreceğiz. 6 sene de yüzde yüzün üzerinde bir üye artışı sağladık" diye konuştu.

"ATATÜRK HEYKELİNİ KİM KALDIRMAYA ÇALIŞIRSA KARŞISINDA BİZİ BULUR"

Biz hizmet etmeyi önemsiyoruz. Biz sadece seçim zamanı çalışmıyoruz, yarın seçim olacakmış gibi çalışmaya devam ediyoruz. Milletin duası ve Allah'ın yardımı ile bu hizmetler yapılmaya devam edecek. Türkiye'nin en önemli projelerinden bir tanesi Boğa Çayı projesidir. Birilerinin bu ülkeye faydası olmadığı gibi bizim işimize gölge etmesin bunlar yeter. Expo2016 projesi olimpiyatlara eş değer bir projedir. Boğa Çayı projesi kapsamında 10 bin kişiyi istihdam edeceğiz. Semih Esen'in Çallı kavşağında basın açıklamasına da değinen Menderes Türel, Akılları sıra Atatürk'ü göstererek çalışmalarımıza engel olmak. Atatürk heykelini kim kaldırmaya çalışırsa karşısında bizi bulur" dedi.

MUSTAFA AKAYDIN'A "ZAT" GÖNDERMESİ

Toplu ulaşım alanında yapılan yeniliklere de değinen Türel, "Bizden önce toplu ulaşımda Halk Kart çıktı. Mucidi benden önceki "zat'. Bana "zat" demiş kendisi. Kendisi şu an ihaleye fesattan yargılanıyor. Halk kart belasını milletin başına sardı. Şimdi yeni bir kart uygulamasına geçiyoruz. Sözleşme bizden önce feshedildi. Vatandaşımıza bütün kolaylıkları sağlamaya çalışıyoruz. Hiçbir sıkıntı olmadan eski kartını getirerek değiştirecek. Geçmişte olan indirimler aynen devam edecek. Tramvaylarda ve siyah plakalarda eski kartlarında bulunan bakiyeleri kullanabilecekler. Vatandaşlarımız halk kartta giderek parasını tahsis edecek. Eğer paranızı alamıyorsanız gidin o "zat'tan alın demem lazım.

Antalya AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer ise seçim sürecinde ev ev cadde cadde dolaşarak ülkenin üzerinde oynanan oyunları anlattıklarını söyledi. Oylarını rekor düzeyde arttırdıklarını kaydeden Sümer, "7 milletvekili kazandırarak plakasını aldınız. Annelerimize teşekkür ediyorum. Onlar seçim çalışmalarında daha çok çalıştı. Ak Gençlerimizle gurur duyuyorum. Bu gençlik geleceğimiz olacak. Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. 500 bin üye hedefimiz var. Üye sayımızı da inşallah arttıracağız. Şuan 250 bin üyemiz var. Ak Partiye üyelik ülkemizin başarısına katkı sağlamak demektir. En az 2 ayda bir mahalle danışma toplantıları düzenleyeceğiz. 2016 yılından itibaren bize gelen talepleri ilçe teşkilatlarına yönlendireceğiz. İl ve ilçe yönetimlerinde komisyonlar kurduk. Sektör temsilcileri ile daha yakından iletişim kuracağız. Sosyal projelere önem vereceğiz " diye konuştu.

AK Parti Antalya Mahalle Başkanları Toplantısı

AK Parti Antalya Mahalle Başkanları Toplantısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim