• BIST 9770.17
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nde Görev Değişimi

Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nde Görev Değişimi
Aile ve Sosyal Politikalar Erzurum İl Müdürlüğü'ne Abdullah Yurt atandı.

Aile ve Sosyal Politikalar Erzurum İl Müdürlüğü'ne Abdullah Yurt atandı.

Yurt, Erzurum'da görev yapacak olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek şunları ifade etti:

"Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne atanmam münasebetiyle Anadolu'nun güzide illerinden Erzurum'a gelmiş olmaktan mutluluk duyuyorum. Devletimizin bana verdiği görev kapsamında öncelikle Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün hizmet sunduğu kesimler olmak üzere tüm Erzurum halkına, değerli mesai arkadaşlarım ve halkımızın katkılarıyla hizmet etmek, bugüne kadar yapılan değerli hizmetleri bir adım öteye taşıyabilmek için buradayım. Daha önceleri Edirne, İzmir ve Erzincan'da çalıştım. Aslen İzmirliyim. Erzincan Aile ve Sosyal politikalar İl Müdürü olarak çalıştım. Erzurum Aile ve sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne atandım.

Eğitim Yönetimi Denetimi Teftiş Planlaması ve Ekonomisi alanında Yüksek lisansımı bitirdim Atatürk Üniversitesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi Alanında Doktora eğitimine devam ediyorum. İnanıyorum ki bütün bilgi, birikim ve deneyimlerimizi Erzurum'da daha da artıracak ve bu tecrübeler ile Erzurum'umuza layık hizmetler sunmaya çalışacağız.

Bugüne kadar Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü adına hizmet edenlere, hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Ben hayalleri olan ve bu hayallerini hedefleyen, sürekli gelişim, değişim ve dönüşüme açık bir neferim. Hedefi olmayan insanların yerinde sayacağına ve statükocu olduğuna inanırım. Bu nedenle tüm Aile ve Sosyal Politikalar ailesinin sürekli gelişim, değişim ve dönüşüme açık ve kendini geliştirmesi gerektiğini düşünürüm. Burada da tüm arkadaşlarımla en iyi olmak için çalışacağım. Yine en iyi olabilmek için bana ilham veren sözlerden biri de "Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır" sözüdür. İnanıyorum ki çalışma arkadaşlarım da aynı mantıkla hareket edeceklerdir. Büyük Atatürk" de "Millete efendilik yoktur. Hizmet vardır. Bu millete hizmet eden onun efendisi olur." Diyerek bizlere yol göstermiştir. Bizler de bize görev verildiği sürece hep beraber bu milletin bir hizmetkârı olarak zaman, zemin, yer ayrımı yapmadan bu millete dolayısıyla insanlığa hizmet için verilen görevleri layıkıyla yapmaya çalışacağız. Benim en çok üzerinde durduğum ve duracağım konu insanlara sevgi, hoşgörü ve barış ile bakmak ve ön yargıdan uzak olmaktır. İşte bizler devletimizin bir memuru, milletimizin ve insanlığın hizmetkârı olarak bize-bana yüklenen vazifeleri en iyi şekilde yerine getirmek için varız. Makam ve mevkilerin geçici olduğu bilinci, bilgiye hızla ulaşabilen, bilgiyi mal ve hizmet üretimine yansıtabilen niteliklere sahip işgücü olarak yetiştirebilmek ümidi ile ve var olduğumuz sürece amirlerimizin, büyüklerimizin desteği ve emirleri doğrultusunda, birlik ve beraberlik içinde, ülkemiz ve insanlık için güzel işler yapmak, yapabilmek temennisi ile hizmet verenlerden, hizmet alanlarına kadar herkesi sevgi ile selamlıyorum."

ABDULLAH YURT KİMDİR?

1973 yılında İzmir'de doğan Abdullah Yurt, ilk, orta ve lise öğrenimini İzmir Bayındır imam Hatip Lisesinde "de tamamladı. 1997 yılında Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü bitirdikten sonra Eğitim Yönetimi Denetimi Teftiş Planlaması ve Ekonomisi alanında masterını tamamladı. Halen Atatürk Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında doktorasına devam etmektedir.

1998 yılında Milli Eğitim Bakanlığında kamu görevine başlamış olan Yurt, sırası ile sınıf öğretmenliği, okul müdür yardımcılığı, okul müdürlüğü, şube müdürlüğü ve ilçe milli eğitim müdürlüğü V. görevlerini sürdürmüş, 2011 yılında ise Erzincan İl Sosyal Hizmetler Müdürü olarak göreve başlamıştır. 633 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü ve taşra teşkilatı kapatılarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının Kurulması ile Erzincan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü olarak görevine devam etmiştir. Şimdide Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü olarak görevine devam etmektedir.

Abdullah Yurt, evli ve 2 çocuk babası olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim