• BIST 9524.59
  • Altın 2497.108
  • Dolar 32.5917
  • Euro 34.737
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

Ağrı’da Gelişim Semineri

Ağrı’da Gelişim Semineri
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde, İbrahim Çeçen Vakfı işbirliği ile gelişim semineri düzenlendi.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde, İbrahim Çeçen Vakfı işbirliği ile gelişim semineri düzenlendi.

Özel bir otelde düzenlenen 6. Gelişim Semineri'ne Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, İbrahim Çeçen Vakfı Müdürü Doç. Dr. Meral Dinçer, Genel Sekreter Ali Balkıs, daire başkanları ve yönetici idari personel katıldı. Seminerin açılış konuşmasını yapan İbrahim Çeçen Vakfı Müdürü Doç. Dr. Meral Dinçer, "Gelişim seminerlerinin her sene tekrarlanmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Üniversitemizin kısa sürede yakaladığı başarısında siz değerli idarecilerin özverili çalışmalarının rolü büyüktür. Bugüne kadar yapmış olduğunuz katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyor ve bu seminerlerin de olumlu faydalar sağlayacağına inanıyoruz. İbrahim Çeçen Vakfı olarak önümüzdeki süreçte de üniversite ile işbirliğimizin devam edecektir" diye konuştu.

Gelişim seminerlerinin önemine dikkat çeken İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan ise, "Akademik personeller kadar idari personeller de üniversitelerin bel kemiğini oluşturmaktadır. Biz bugün herkesin övgü ile bahsettiği bir eğitim kurumu haline geldiysek, bu sizlerle yürüttüğümüz ekip çalışmasının neticesidir. Biz üniversite olarak personelimizin mesleki ve kişisel gelişimine büyük önem veriyoruz ve bu sene 6.'sını düzenlediğimiz bu seminer ile sizlerin mesleki anlamda daha yetkin hale gelmenizi diliyoruz. Başarının sırrının birlik ve berberlik içinde çalışmaktan geçtiğine olan inancımızla, bu seminerin düzenlenmesine büyük katkı sağlayan İbrahim Çeçen Bey'e, İbrahim Çeçen Vakfı Müdürü Dr. Meral Dinçer'e ve vakıf yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Gelişim semineri kapsamında Protokol Kuralları, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu, 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu, YÖK Mevzuatında Disiplin Soruşturması, YÖK Mevzuatında Ceza Soruşturması ve YÖK Mevzuatında Öğrenci Disiplin Soruşturması hakkında uzmanlar tarafından eğitim verildi.

Ağrı’da Gelişim Semineri

Ağrı’da Gelişim Semineri

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim