• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C

Afşin Belediye Başkanı Güven’e Yılın Belediye Başkanı Ödülü

Afşin Belediye Başkanı Güven’e Yılın Belediye Başkanı Ödülü
Kahramanmaraş'ın Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'e "Yılın Belediye Başkanı" ödülü verildi.

Kahramanmaraş'ın Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'e "Yılın Belediye Başkanı" ödülü verildi.

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından Türkiye genelinde yapılan araştırma ve anketlerle il ve ilçeler bazında 19 kategoride 2015 yılının yerel yöneticileri belirledi. Bu yıl altıncısı düzenlenen "Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor" anket çalışması sonucunda Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven e-Belediyecilik alanında ödüle layık görüldü.

26 Aralık 2015 Cumartesi günü, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından Kayseri Hacılar Belediyesi ev sahipliğinde "Yılın Yerel Yöneticileri" ödül töreni gerçekleştirildi. Düzenlenen törende Türkiye'de ilk defa Afşin Belediyesi bünyesinde hizmete açılan "İmar Takip Sistemi" projesiyle Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven Yılın Belediye Başkanı ödülüne layık görüldü.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'e, 2015 yılı "Yılın Yerel Yöneticisi" ödülü Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Oğuz tarafından verildi.

Ödül takdimi sonrası İmar Takip Sistemi projesi hakkında bilgiler veren Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, "Türkiye'de ilk defa Afşin Belediyemiz tarafından hizmete açılan İmar Takip Sistemi; yapı denetim firmaları, müteahhitler ya da diğer ilgililer tarafından yeni inşaat, tadilat ve yenileme ruhsatı adı altında yapılan inşaat ruhsatı başvurularının Internet üzerinden oluşturulmasını, proje ve ilgili tüm evrakların Belediye ye gelmeden internet üzerinden gönderilmesini sağlamak amacıyla oluşturulmuş bir yazılımdır. Ayrıca program sayesinde ilgililer başvurularının hangi aşamada olduğunu, Belediye tarafından başvuru üzerinde yapılan tüm işlemleri ve incelemeleri interaktif olarak görebilmekte; E-Mail ve SMS olarak geri bildirim alabilmektedir. Yapı denetim firmaları, müteahhitler ve diğer ilgililer için büyük kolaylıklar sağlayan İmar Takip Sistemi; İlgili Belediye çalışanlarının da iş yoğunluklarının azaltılmasını sağlayarak gereksiz zaman kaybını minimum seviyeye indiren kullanışlı bir ara yüze sahiptir. Alanında Türkiye'de bir ilk olan ve web tabanlı olarak çalışan İmar Takip Sistemi tüm Bilgisayar, Tablet ve Cep Telefonu gibi cihazlara da uyumlu olacak şekilde Afşin Belediyesi ekipleri tarafından geliştirilmiştir. Ayrıca ilçede gelişim ve değişim adına birçok alanda çalışmalarımız hızla devam ediyor. Yapılan araştırma ve anketlerle bizlere desteklerini esirgemeyen ve bu ödülü almamızda katkı sağlayan hemşerilerime ve Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi ailesine şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim