• BIST 9675.18
  • Altın 2491.32
  • Dolar 32.589
  • Euro 34.839
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Aesob Başkanı’nın İlk Ziyareti Antalya Valisi Muammer Türker’e

Aesob Başkanı’nın İlk Ziyareti Antalya Valisi Muammer Türker’e
Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ve yönetimi ilk ziyaretlerini Antalya Valisi Muammer Türker'e gerçekleştirdi.

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ve yönetimi ilk ziyaretlerini Antalya Valisi Muammer Türker'e gerçekleştirdi.

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ve AESOB Yönetim Kurulu Üyeleri, Antalya Valisi Muammer Türker'i makamında ziyaret ederek, kendisiyle bir süre görüştüler. Görüşme esnasında eski başkanı rahmetle andıklarını ve onun iyi bir insan olduğunu ifade ederek söze başlayan Vali Muammer Türker, merhum başkanın bıraktığı yerden hizmet bayrağının çok daha iyi yerlere taşınması temennisini ileterek AESOB Başkanı Adlıhan Dere ve Yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti. Türker, "Antalya çok farklı bir şehir, Türkiye'nin marka şehirlerinden ve vitrin yüzlerinden bir tanesi. Bu vesileyle bizlerde elimizden geldiği kadar bu şehre katkı sunmaya çalışıyoruz. Tabi bunu yaparken de hem kamu kurumlarımızla, hem de sizin gibi meslek kuruluşlarıyla birlikte hareket ediyoruz. Özellikle esnafın, yani sizin temsil ettiğiniz kesimin, sayıca bakmakla yükümlü oldukları ailelerini de düşündüğümüzde, nüfusça çok büyük bir kesime hitap ettiğini ve bu toplumun temel direklerinden bir tanesi olduğunu tekrar hatırlatmak lazım. Bu yüzden sizler çok önemli bir iş yapıyorsunuz. Temsil ettiğiniz kesimler toplumun en önemli dinamikleri. Pek tabi büyük sanayici işadamlarının temsil edildiği ayrı ayrı platformlar var, buna mukabil onların bazı sorunlarını da ilgili makamlara daha rahat iletme şansları var. Fakat onlara göre sizin kesiminiz, sesi daha çok çıkmayan ve yerine göre de çıkamayan, biraz işiyle gücüyle, geçimiyle uğraşmak zorunda olan insanlardan oluşuyor. İşte bu noktada da sizler devreye giriyorsunuz ve onların seslerini sizler duyuruyorsunuz. Bu yüzden sizler çok önemli bir misyonu görev ediniyorsunuz. Temsil özelliğiniz çok yüksek. Kısacası sizler bu toplumun temel dinamiklerini temsil ediyorsunuz. O açıdan da durduğunuz yer çok önemli. Bu sorumluluk içerisinde hareket ettiğinizi biliyorum. Önünüzdeki dönemde de temsil ettiğiniz kesimlerin haklarını, hukuklarını savunarak, bu topluma, bu millete, bu memlekete ve esnaflara çok daha güzel hizmetler vermeyi Allah sizlere nasip etsin." diye konuşarak Adlıhan Dere ve ekibine güvendiğini, gerek esnafa hizmet, gerekse de sorunların ilgili makamlara iletilmesi hususunda Dere ve ekibinin canla başla çalışarak çok başarılı olacaklarına inandıklarını da sözlerine ekledi.

HİZMET ÇITASINI YÜKSELTECEĞİZ

AESOB Başkanı Adlıhan Dere ise yoğun programları arasında kendilerini kabul ettikleri için AESOB Yönetim Kurulu adına Vali Türker'e teşekkürlerini ileterek, 27 Mart'ta rahmetli başkanı kaybettikten sonra 7 Nisan'da yapılan yönetim kurulu toplantısında yönetim kurulu üyelerinin oy birliğiyle, Birlik Başkanlığa getirildiğini belirterek, teslim aldıkları hizmet bayrağını en iyi şekilde taşıyarak ve esnafa hizmet çıtasını daha da yükselterek çalışacaklarını söyledi. 37 merkez ve 38 de ilçelerde olmak üzere yaklaşık 64 Bin 800 esnafın sorumluluğunu yüklendiklerinin de altını çizen Dere, bugünkü ziyaretlerinin sadece ziyaret ama bundan sonraki ziyaret ve toplantılar da ise esnafın belli başlı sorunlarını çözebilmek adına tüm sıkıntıları aktaracaklarını ifade etti.

Aesob Başkanı’nın İlk Ziyareti Antalya Valisi Muammer Türker’e

Aesob Başkanı’nın İlk Ziyareti Antalya Valisi Muammer Türker’e

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim