• BIST 9079.97
  • Altın 2308.099
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.0976
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Adanaspor Şampiyonluk Kupasını Aldı

Adanaspor Şampiyonluk Kupasını Aldı
PTT 1. Lig'de bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Adanaspor, kupasını evinde oynadığı Multigroup Alanyaspor maçından sonra Türkiye Futbol Federasyonu...

PTT 1. Lig'de bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Adanaspor, kupasını evinde oynadığı Multigroup Alanyaspor maçından sonra Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in elinden aldı.

Multigroup Alanyaspor maça, "Adanaspor'a Süper Lig'de başarılar dileriz" pankartıyla çıkarken, tribüne gelen 200 kişilik Alanyaspor taraftarı da Adanaspor'u alkışlarla destekledi. Alanyasporlu futbolcular çıkış tüneli önüne sağlı sollu sıralanarak şampiyon takımı alkışladı. Bu güzel görüntü tribünlerden de alkış aldı.

Maç öncesi Kulüpler Birliği'nin aldığı karar gereği "2 Dakika Düşün" kampanyası çerçevesinde iki takım oyuncuları ve karşılaşmanın hakemleri orta yuvarlakta omuz omuza birlikte yer aldı.

Alanyaspor maçı sonrası saha ortasına kurulan platformda kupa ve kutlama etkinliği yapıldı.

Stadın ışıkları kapatıldıktan sonra yönetim, teknik heyet ve futbolcular isim isim anons edilerek kürsüye çağırdı. Sunuculuğunu Adanalı ünlü spor spikeri Emre Gönlüşen'in yaptığı gecede, ışık ve konfeti gösterilerine seyirciler de cep telefonlarının ışıklarını açarak katıldı.

Şampiyonluk kupasını Demirören'in elinden takım kaptanı Mertan Açıl aldı. Adanaspor'un kutlama törenine Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören'in yanısıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, Adana Milletvekili Şükrü Erdinç, Adana Valisi Mustafa Büyük, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve futbolcu eşleri de katıldı.

Kutlamalar stat dışında da sürdü. Adanasporlu oyuncular otobüs ile şehir turu attı. Taraftarlar da otobüsü konvoylarla takip etti.

Adanaspor Şampiyonluk Kupasını Aldı

Adanaspor Şampiyonluk Kupasını Aldı

Adanaspor Şampiyonluk Kupasını Aldı

Adanaspor Şampiyonluk Kupasını Aldı

Adanaspor Şampiyonluk Kupasını Aldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim