• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Adanalılar Milli Piyango Müdürlüğüne Koştu

Adanalılar Milli Piyango Müdürlüğüne Koştu
Milli Piyango'nun yılbaşı ikramiyesinde büyük ikramiyenin çıktığı Adana'da vatandaşlar, biletlerini Milli Piyango Müdürlüğü binasına asılan listeden...

Milli Piyango'nun yılbaşı ikramiyesinde büyük ikramiyenin çıktığı Adana'da vatandaşlar, biletlerini Milli Piyango Müdürlüğü binasına asılan listeden kontrol etmek için adeta yarıştı. Adana Milli Piyango Şans Oyunları Bayileri Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş, Cumhuriyet tarihinin en büyük ikramiyesinin Adana'ya çıkmasından mutlu olduklarını söyledi.

Yılbaşı özel 2016 Milli Piyango çekilişi sonucunda 55 milyon liralık büyük ikramiye "0556013" numaralı bilete isabet etti. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre büyük ikramiyeye ait numaraların bulunduğu biletlerin 3'ünün İstanbul'da, birinin ise Adana'da satıldığı kaydedildi.

Adana'da bilet alan vatandaşları büyük ikramiye heyecan sardı. İnternet üzerinden biletlerini kontrol eden vatandaşlar bununla da yetinmeyerek büyük ikramiyenin kendisine çıkmış olabileceğini düşünerek Milli Piyango İdaresi Adana İl Müdürlüğü binası önüne gelerek burada asılan listeden biletlerini kontrol etti.

Vatandaşlar saatlerce listeyi tek tek inceledi. Ancak ikramiye çıkmadığını gören vatandaşlardan bazıları, "Listeye baktık ancak bize çıkmamış. Büyük ikramiye Adana'ya çıkınca çok heyecanlanmıştık ama bize amorti bile çıkmamış" diye konuştu.

"CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK İKRAMİYESİ ADANA'YA ÇIKTI"

Adana Milli Piyango Şans Oyunları Bayileri Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş ise bayilerin yeni yıla her zaman olduğu gibi bilet satışıyla başladığını belirtti.

Adana'ya çıkan büyük ikramiyenin 1936 yılından buyana çıkan en büyük ikramiye olduğunu ikramiyenin çeyrek bilete çıktığını ve şanslı kişinin 13 milyon 750 bin lira alacağını belirten Karakuş, "Adanamıza büyük ikramiye çıkması bizi çok sevindirdi. Ancak şu ana kadar talihli vatandaş ortaya çıkmadı. Tatil olduğu için talihliye bileti satan bayimizi de belirleyemedik. Ancak biz bu yıl 20 milyon bilet satmışız. Son 10 yılda 4. kez Adana'ya büyük ikramiye çıkıyor" dedi.

Adana'nın artık ününün il dışına çıktığını anlatan Karakuş, "Biz artık sadece Adana'ya değil, Kayseri, Mersin, Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş gibi çevre illere de bilet satıyoruz. Hatta bir bayan beni İstanbul'dan arayıp hesap numarası isteyip, "ben Adana'dan bilet almak istiyorum" dedi. Ben de kadına buradan bilet gönderdim. Bu bizi çok mutlu ediyor. İnşallah bu büyük ikramiye Adanamız için hayırlı olur" diye konuştu.

Karakuş, talihli ortaya çıkmadığı için Adana'da herkesin birbirinden şüphelendiğini de sözlerine ekledi.

Adanalılar Milli Piyango Müdürlüğüne Koştu

Adanalılar Milli Piyango Müdürlüğüne Koştu

Adanalılar Milli Piyango Müdürlüğüne Koştu

Adanalılar Milli Piyango Müdürlüğüne Koştu

Adanalılar Milli Piyango Müdürlüğüne Koştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim