• BIST 9524.59
  • Altın 2491.401
  • Dolar 32.5083
  • Euro 34.7144
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

Adam Walker, yeniden Türkiye'ye geliyor

Adam Walker, yeniden Türkiye'ye geliyor
Dünyanın en zorlu 7 açık denizini yüzerek geçmeyi başaran ve "Man vs Ocean" isimli kitabıyla tüm dünyada yankı uyandıran İngiliz açık su yüzücüsü...

Dünyanın en zorlu 7 açık denizini yüzerek geçmeyi başaran ve "Man vs Ocean" isimli kitabıyla tüm dünyada yankı uyandıran İngiliz açık su yüzücüsü Adam Walker, Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası kapsamında düzenlenecek "Audi Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası" için Türkiye'ye geliyor.

Aquamasters ve Türkiye Yüzme Federasyonu işbirliğiyle 18-22 Mayıs 2016 tarihleri arasında, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan "Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası" bir efsaneyi ağırlamaya hazırlanıyor.

YARIŞMACILARA EĞİTİM VERECEK

'Man vs Ocean" isimli kitabı en çok satanlar listesinde yer alan Adam Walker, bu yıl üçüncü kez düzenlenecek ve profesyonel yüzücülerin yanı sıra dünyanın dört bir yanından sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği şampiyona öncesi, Açık Su Martı Hotel Maratonu'na katılacak sporculara Açık Su Yüzme Eğitimi de verecek.

ŞAMPİYONA İKİ KATEGORİDE DÜZENLENİYOR

18-22 Mayıs tarihleri arasında Marmaris'te gerçekleşecek şampiyona, dünyada örneğine rastlanmayan şekilde; 18-21 Mayıs tarihleri arasındaki Uluslararası Audi Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası ve 22 Mayıs'taki Açık Su Martı Hotel Maratonu olmak üzere, iki ayrı kategoride düzenleniyor.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Her iki kategoride, Adam Walker'la birlikte yarışmak isteyenler için başvurular www.aquamasters.org sitesinden online olarak yapılabiliyor. Açık Su Martı Hotel Maratonu'nun başvuruları 16 Mayıs, Audi Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'nın başvuruları ise 2 Mayıs sona erecek.

YENİLMEZ ARMADA'NIN EFSANELERİ DE MARMARİS'TE OLACAK

Şampiyonanın onur konukları ise, sutopunda 1955-1970 yılları arasında kırılması güç rekorlara imza atan; 17 yıl hiç yenilmeyen, 22 yılda tek mağlubiyet alan, 29 defa Türkiye Şampiyonu olan ve Türk spor tarihinde "Yenilmez Armada" olarak bilinen takımın iki efsane ismi Behçet Kurtiç ve Tuncay Şenyüz olacak.

Cihan

Adam Walker, yeniden Türkiye'ye geliyor

Adam Walker, yeniden Türkiye'ye geliyor

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim