• BIST 9524.59
  • Altın 2495.13
  • Dolar 32.5957
  • Euro 34.7784
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 18 °C

Abuzer Doker ve ekibi Kanal T'de

Abuzer Doker ve duayen gazetecilerden oluşan 25 kişilik ekibi, Kanal T'ye transfer oldu. Abuzer Doker, yapacakları her programın geniş ses getireceğini söyledi.

Abuzer Doker ve duayen gazetecilerden oluşan ekibi, Kanal T'ye transfer oldular. 25 kişilik gazeteci grubuyla  "Türksat'a çıkacağım" sözü üzerine IPTV'den yayın yapan bir televizyon kanalıyla çalışmalarına başlayan ve yaptıkları her program ses getiren Abuzer Doker ve ekibi, işverenin sözünü tutmaması üzerine sayılı ulusal kanallar arasında yer alan Kanal T'ye geçtiler.

"Aykırı Gündem" ile konuşulmayanları konuşan Abuzer Doker, "Babıali Sohbetleri" ile de Bizim Yokuşun efsanelerini ekranlara taşıyordu. Büyük ilgi gören bu programlar artık Kanal T ekranlarında milyonlara ulaşacak.

"Ekonominin Kaptanları" ile ekonomiyi yönlendirenleri ekranlara taşıyan Nazan Öçalır, "Her Şey Ekonomik" programıyla da halkın ekonomisini ön plana çıkarıyordu. Hem işveren hem de halk tarafından beğenilen programlar Kanal T'de gündem yaratmaya devam edecek.

Ekibin taşıdığı diğer sevilen programlar, Atilla Kırali ile "Siyaset Gündemi", Dr.Hilal Ünalmış Duda ile "Global Sağlık Yönetimi", Dr. Hüseyin Özkahraman ile "Siyasetin Nabzı", Altan Tanman ile "Spor Market",Muzaffer Ilıcak ile " Beyaz Kuşak", Ataner Yıldırım ile "Sevgiye Yolculuk", Hüseyin Avuç ile "Son Söz", Figen Batı ile "Renkler", Vedat Doker ile" Kent ve Yaşam", "Temiz Toplumun Tercihi Kanal T" ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Ülkede gündem yaratmayı hedefleyen seçkin ekibin konsept ve yayın danışmanları ise Engin KÖKLÜÇINAR, Arda AKDİŞ, Burhan AYERİ, Fikret HELVACIOĞLU, Ergüder TIRNOVA, İsa KOCAKAPLAN, Dr. Hilal Ünalmış DUDA, Celal DEMİR, Ergin ASYALI, Cengiz KAHRAMAN, Attila KIRALİ, Lami ERDOĞDU, Ahmet ÖZDEMİR, Cemal ALKAN, Duygu ŞAHSUVAR, M.Cevat TURHAN, Mimar Vedat DOKER, Yrd. Doç. Şengül PEKCAN, Avukat İsmail YILMAZ, Dr. Hüseyin ÖZKAHRAMAN'dan oluşuyor.

abuzer-doker-ve-ekibi-kanal-tde-1.jpg

www.istanbulhaber.com.tr

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim