• BIST 9079.97
  • Altın 2308.987
  • Dolar 32.315
  • Euro 35.0532
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Abla-kardeş Her Turnuvadan Madalya İle Dönüyor

Abla-kardeş Her Turnuvadan Madalya İle Dönüyor
Bayraklı Belediyespor'un masa tenisi sporcularından Zeynep Yüksekkaya (13) ile Ceylan Yüksekkaya (12) kardeşler katıldıkları her turnuvadan madalya ile dönüyor.

Bayraklı Belediyespor'un masa tenisi sporcularından Zeynep Yüksekkaya (13) ile Ceylan Yüksekkaya (12) kardeşler katıldıkları her turnuvadan madalya ile dönüyor. Kardeşlerin hedefi ise milli takımda yer almak.

Fatma Hikmet Kaşerci Ortaokulunda eğitim gören Zeynep ve Ceylan Yüksekkaya kardeşler, masa tenisinde yakaladıkları başarıyla kendilerinden söz ettiriyor. Masa tenisi ile ilk olarak abla Zeynep Yüksekkaya tanıştı. Kardeşi Ceylan da ablasını takip etti. Abla-kardeş hafta içi üç gün ikişer saat idman yapıyor. Hafta sonları da kurs çıkışı çalışmaya devam ediyorlar. Masa tenisi, her iki kardeşin de adeta hayatlarının bir parçası oldu.

Yüksekkaya kardeşler, katıldıkları turnuvaları boş geçmiyor. Okullar arası turnuvalar, Türkiye şampiyonlukları, il karması, Anadolu Yıldızlar Ligi derken abla-kardeş, onlarca kupaya ambargo koydu.

En çok babalarından destek aldıklarını dile getiren Zeynep ve Ceylan Yüksekkaya, gözünü yeni şampiyonlara dikti. Abla Zeynep Yüksekkaya, "Ailemiz arkamızda. İdmanlarımızı aksatmadan sürdürüyoruz. Masa tenisi hayatımızın bir parçası oldu. Katıldığımız turnuvalarda derece girmek motivasyonumuzu daha da artırıyor. Kardeşimle hedefimiz milli takıma yükselip ülkemizi uluslararası alanda temsil etmek. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Bayraklı Belediyesi masa takımı antrenörü Muzaffer Kadri Ayan da kardeşlerin başarısının, diğer öğrencilere örnek olduğunu söyledi.

"DESTEK OLUYORUZ"

Spora ve sporcuya her türlü desteği sağladıklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da "Keşfedilmemiş birçok yetenek var. Belediye olarak farklı branşlarda kurslar düzenliyoruz. Zeynep ve Ceylan kardeşlerin masa tenisinde yakaladıkları başarı gerçekten göğsümüzü kabartıyor. Hedeflerine ulaşmak için çok çalışıyorlar. Daha da başarılı olacaklarından eminim" şeklinde konuştu.

Abla-kardeş Her Turnuvadan Madalya İle Dönüyor

Abla-kardeş Her Turnuvadan Madalya İle Dönüyor

Abla-kardeş Her Turnuvadan Madalya İle Dönüyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim