• BIST 9524.59
  • Altın 2530.149
  • Dolar 32.5654
  • Euro 34.6382
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Abdullah Avcı Resmen Beşiktaş'ta

Abdullah Avcı Resmen Beşiktaş'ta
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı oldu. Siyah beyazlı kulüp, Abdullah Avcı ile sözleşme imzalandığını resmi hesaplardan duyurdu.

FutbolArena - Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ayrılığından sonra yeni teknik direktör Abdullah Avcıoldu. Siyah beyazlı kulüp, Abdullah Avcı ile 3 yılık sözleşme imzalandığını resmen açıkladı. Abdullah Avcı'nın teknik direktörlük kariyeri haberimizde.

 

Beşiktaş'ın Abdullah Avcı açıklaması

 

Beşiktaş'ın Abdullah Avcı hakkında yayınladığı açıklamada şu ifadeler yer aldı.

 

"Futbol A Takımımızın Teknik Direktörlük görevi için Abdullah Avcı ile 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır.Beşiktaşımıza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Abdullah Avcı'ya Beşiktaş Ailesi'ne hoş geldin der, çalışmalarında başarılar dileriz."

 

FİKRET ORMAN: "HOCAMIZLA ANLAŞTIK"

 

Öte yandan Fikret Orman dün yaptığı açıklamada, "Hocamızla daha bugün anlaştık. Şu anda birinci işimiz kendi ekibini kurmak. Ondan sonra kamp organizasyonu sonrasında da transferlere başlayacağız. Şu anda o gidecek, bu kalacak demek için çok erken." demişti.

 

Abdullah Avcı'nın teknik direktörlük kariyeri

 

Teknik direktörlük kariyerine İstanbulspor'da başlayan Abdullah Avcı, Galatasaray'ın altyapısında da bir süre görev yaptı. Ardından U17 Milli Takım'ın teknik direktörlüğünü yapan Avcı, FIFA 17 Yaş Altı Dünya Kupası'nda başarılı bir performans sergileyerek takımı 4. yapmıştı. O dönem Milli Takım'da turnuvada gol kralı olan Tevfik Köse, turnuvanın en iyi futbolcusu seçilen Nuri Şahin ve Caner Erkin ile Onur Kıvrak gibi futbolcuları da parlatmıştı.

 

BAŞAKŞEHİR KARİYERİ

 

U17 Milli Takımı'ndaki performansı sonrası Başakşehir'in teknik direktörlüğüne getirilen Abdullah Avcı, 2007/08 sezonunda 12. 2008/09 sezonunda 9. 2009/10 sezonunda 6. 2010/11 sezonunda 12. sırada yer aldı. 2010/11 sezonunda Başakşehir ile Türkiye Kupası finali oynayan Avcı, bu tarihten sonra Milli Takım teknik direktörlüğüne getirildi. 4 yıl Milli Takımı çalıştıran genç teknik adam, 2014-15 sezonunda yeniden Başakşehir ile anlaştı. Başakşehir'deki ikinci döneminde çıkışa başlayan Abdullah Avcı, 5 sezon boyunca sürekli ilk 4 içerisinde yer alan bir takım yaratmayı başardı.

 

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim