• BIST 9479.97
  • Altın 2495.131
  • Dolar 32.5981
  • Euro 34.7923
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C

A Milli Futbol Takımı Terim’siz Çalıştı

A Milli Futbol Takımı Terim’siz Çalıştı
A Milli Futbol Takımı, salı günü deplasmanda Avusturya ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

A Milli Futbol Takımı, salı günü deplasmanda Avusturya ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Hırvatistan'ın hazırlık maçını izlemek için Macaristan'a gittiği için antrenmanda takımın başında yer almadı.

EURO 2016 hazırlıkları kapsamında, Antalya'da bulunan A Milli Futbol Takımı, salı günü deplasmanda özel maçta karşılaşacağı Avusturya maçının hazırlıklarını sürdürdü. Ay-yıldızlıları, Euro 2016'daki rakiplerimizden Hırvatistan'ın hazırlık maçını izlemek için Macaristan'a giden Fatih Terim yerine, U21 Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Ercan çalıştırdı.

Kamp yapılan otelin sahasında Abdullah Ercan idaresindeki antrenmana, İsveç maçında sakatlanan Selçuk İnan katılmadı. Üst solunum enfeksiyonu nedeniyle kampa gecikmeli katılan Bayern Leverkusenli milli yıldız Hakan Çalhanoğlu, takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Saat 17.00'da başlayan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Barcelonalı yıldız futbolcu Arda Turan, Antalya'da yaşayan ve milyonda bir görülen Tay Sachs (Enzim eksikliği) hastası 4 yaşındaki Azra Cunduz'un resminin bulunduğu tişörtle antrenmana çıktı. Objektiflere minik Azra'nın tişörtüyle poz veren Arda Turan, hastalığa destek olunmasını istedi.

Koşu ve koordinasyonlu ısınma ile başlayan antrenman, dar alan oyunu ve sınırlı alanda taktik oyun ile devam etti. Yarı sahada çift kale taktik maçında eski A Milli futbolculardan Tuncay Şanlı ve Tümer Metin de yer aldı. Oyunun içinde aktif yer alan Şanlı ve Metin, ay-yıldızlı futbolcuların pas dağılımını ve nerede durmaları gerektiği noktasında bilgi verdi. Ay-yıldızlılar ayrıca, korner ve kanat ataklarından gol çalışması yaptı. Antrenman rejenerasyon koşusu ve açma-germe egzersizleriyle sona erdi.

Antrenman sonunda ay yıldızlılar hemofili hastası çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Milli takım futbolcuları, kendilerini bekleyen tatilcilerin çocukları ile de özçekim yaptı.

A Milli Futbol Takımı Terim’siz Çalıştı

A Milli Futbol Takımı Terim’siz Çalıştı

A Milli Futbol Takımı Terim’siz Çalıştı

A Milli Futbol Takımı Terim’siz Çalıştı

A Milli Futbol Takımı Terim’siz Çalıştı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim