• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 17 °C

9 kurşun yiyen banka soyguncusu taburcu oldu

9 kurşun yiyen banka soyguncusu taburcu oldu
Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde çarşaf giyerek bankayı soymaya çalıştığı sırada silahla vurularak ağır yaralanan İsmail İpek, tedavi olduğu hastaneden...

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde çarşaf giyerek bankayı soymaya çalıştığı sırada silahla vurularak ağır yaralanan İsmail İpek, tedavi olduğu hastaneden taburcu oldu. Başka bir hastanenin mahkum koğuşuna sevk olan İpek'in tedavisi sonrasında adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Geçen yıl 13 Kasım'da, Gölcük Amiral Sağlam Caddesi'nde bir banka şubesine giren çarşaflı kişi, güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdikten sonra elindeki tabanca ile tehditlerde bulunarak, üzerinde bomba olduğunu söyledi. Bankada bulunan çalışanları ve müşterileri rehin alan kişi, saatlerce süren pazarlıklar sırasında bankanın önüne bir araç ve 800 bin lira istedi. Bir türlü ikna olmayan kişi, polisin operasyonu ile vurularak etkisiz hale getirildi.

Vücuduna 9 kurşun isabet eden 43 yaşındaki İsmail İpek, kaldırıldığı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alındı. İsmail İpek'in kafasına, boynu ve vücuduna isabet eden 9 kurşundan 5'i çıkarıldı. Kafası ve vücudundaki 4 kurşun ise riskli olması nedeniyle çıkarılamadı.

Yaklaşık 2 aydır yoğun bakım ünitesinde kalan İsmail İpek, sağlık durumunun iyiye gitmesi üzerine normal servise alındı. Burada da bir süre tedavi gören ve akıcı bir şekilde olmasa da konuşmaya başlayan İpek, bugün taburcu oldu. İşlemler sırasında polis çevrede güvenlik önlemli aldı.

İsmail İpek, hastanedeki işlemlerinin ardından sedyeyle ambulansa konuldu. İpek, polis eşliğinde Seka Devlet Hastanesi'nin mahkum koğuşuna sevk edildi. Şahsın tedavisi sonrasında ifadesi alınarak adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Öte yandan, kafasında bulunan 2 kurşun sebebiyle görme yetisini hala kaybetme tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

9 kurşun yiyen banka soyguncusu taburcu oldu

9 kurşun yiyen banka soyguncusu taburcu oldu

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim