• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

7 Güzel Adam, 70 Güzel Genç, 700 Güzel Kitap

7 Güzel Adam, 70 Güzel Genç, 700 Güzel Kitap
Sakarya Yeryüzü Kültür, Eğitim, Yardımlaşma ve Çevre Derneği tarafından düzenlenen "7 Güzel Adam" projesi ilk katılımcıların tanışma toplantısı...

Sakarya Yeryüzü Kültür, Eğitim, Yardımlaşma ve Çevre Derneği tarafından düzenlenen "7 Güzel Adam" projesi ilk katılımcıların tanışma toplantısı ile başladı.

Yeryüzü Derneği Başkanı Doç. Dr. Akın Oğuz Kaptı ve Proje Koordinatörü Ali Koçak'ın katılımları ile gerçekleşen toplantıda projenin tanıtımı ve projede yer alan kitap okurlarının tanışması gerçekleşti. "7 Güzel Adam" adlı projenin asıl amacının kitap okumak ve düşünmeye yönlendirmek olduğunu belirten Başkan Akın Oğuz, " Tam adıyla söylemek gerekirse 7 Güzel Adam Örnekliğinde Yeni Türkiye Gençliği" diye bir projemiz var. Dolayısı ile bugün bu projenin resmi startını vereceğiz. Bu toplantıya katılarak, ana konusu sorumluluk olan bir projenin ilk sorumluluğunu yerine getirmiş oldunuz. Hepinize katılımlarınız için teşekkür ediyorum" dedi.

ANAHTAR KELİMELERİMİZ KÜLTÜR VE EĞİTİMDİR

Eğitim ve Kültür seviyesini arttırmaya yönelik çalışmalarla projenin doğuşunu belirten Akın Oğuz, "Girişimlerimizden sadece birisi buydu. Ve uzun süredir yapılan başvurumuz Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın onayından geçerek gerçekleşti. Proje Şubat ayı ile başladı arkadaşlar, 1 aylık hazırlık dönemi geçirdik. Ve bugün başlangıç ve tanıtım toplantımızı yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

ASIL HEDEFİMİZ GENÇLİK

Gençlerin dikkatinin çabuk dağıldığını ve dikkatsizliğin hayat boyunca başarısızlığa yol açtığını ifade eden Oğuz, "Özellikle bizim dönemimizde çok fazla olmayan teknolojik gelişmeler hem sayı itibarıyla hem de ivme olarak katlanarak büyüyor. Bunlar sizlerin dikkatini farklı alanlara çekiyor ve uzun süreli düşünmenize engel oluyor. Bizimde amacımız tam olarak bu. Bütün gençliğe ulaşma şansımız tabi ki yok fakat ulaşabildiğimiz kadarına ve imkanlar doğrultusunda bu tür projelerle gençlere yakınlaşıp Kültür ve Eğitim seviyesini yükseltmeyi doğruluyoruz" dedi.

PROJE 5 AY SÜRECEK

Proje Koordinatörü Ali Koçak projenin tanıtımını yaparken projenin ne kadar süreceği ve işleyişi hakkında genel bilgiler verdi. Ali Koçak, "Projemiz 5 ay sürecek ve proje sonunda sizlere emeğiniz, çabanız ve sorumluluk bilinciniz karşılığında katılım belgesi verilecek. Sizler bu projenin yöneticilerisiniz. Projeye sizler renk katarak eğitim sürecinizi tamamlayacaksınız diye düşündük. Sizlerin çabanız doğrultusunda projemiz başarılı bulunursa tekrarı yine hem sizler ile hem de yeni arkadaşlar ile gerçekleştirilebilir. Bu tamamen sizlerin gönüllü olmanız ve emeğiniz ile oluşacaktır" diye konuştu.

7 Güzel Adam, 70 Güzel Genç, 700 Güzel Kitap

7 Güzel Adam, 70 Güzel Genç, 700 Güzel Kitap

7 Güzel Adam, 70 Güzel Genç, 700 Güzel Kitap

7 Güzel Adam, 70 Güzel Genç, 700 Güzel Kitap

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim