• BIST 8985.79
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

'65 liraya kızıma çanta aldım üstünü gönderiyorum'

'65 liraya kızıma çanta aldım üstünü gönderiyorum'
CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu’nun sosyal medya hesabından paylaştığı mektup okuyan herkesi duygulandırdı.

31 Mart’ta İstanbul Şişli’de sandık görevlisi olan bir vatandaş, CHP’li Kaftancıoğlu’na gönderdiği mektupta “Bugün seçim harcırahımı aldım. 115 TL’den 65 TL ile kızıma okul çantası aldım, geri kalanını Haziran seçimleri için size gönderiyorum. Başkanıma söyleyin kusura bakmasın. Olsaydı daha fazla da gönderirdim” dedi.

 

imamoglu-mektup.jpg

YSK’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin iptali ve 23 Haziran'da yenilenmesi kararının ardından seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun çalışmaları için vatandaşların maddi ve manevi desteği devam ediyor. CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu da bugün kendisine gelen binlerce telefon, mail ve mektuptan birini sosyal medya hesabından kamuoyuyla paylaştı. CHP’li Kaftancıoğlu’na gelen mektupta İstanbul Şişli’den bir vatandaşın yazdıkları okuyan herkesi duygulandırdı.

 

CHP’li Kaftancıoğlu’nun “İşte bu emek, inanç, kararlılık ve dayanışmayla her şey çok güzel olacak” mesajıyla paylaştığı mektup şöyle:

 

“Merhaba Canan Başkanım,

 

Ben Mart seçimlerinde Şişli Kurtuluş bölgesinde partimizin sandık görevlisiydim. Bugün 115 TL seçim harcırahımı aldım. 65 TL’siyle kızıma okul çantası aldım. 50 TL’sini de size gönderiyorum. Haziran seçimlerinde Ekrem Başkanımın kampanyasında kullanın. Başkanıma selam söyleyin kusura bakmasın olsaydı fazla gönderirdim. Ailece kalbimizle sizinle beraberiz. Hepinize saygı ve hürmetlerimi sunarım.”

 

“Başardık yine başaracağız”

 

CHP, YSK'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin iptali ve 23 Haziran'da yenilenmesi kararının ardından Ekrem İmamoğlu'nun çalışmaları için bağış kampanyası da başlattı. Bağış kampanyasıyla ilgili açıklama yapan İl Başkanı Kaftancıoğlu, “Ekrem İmamoğlu yalnızca CHP’nin ya da ittifak partimiz İyi Parti’nin adayı değil. Ekrem İmamoğlu, 16 milyon İstanbullunun adayıdır. YSK aldığı kararla İstanbul halkının iradesini gasp etti. Bu yüzden 23 Haziran’da kazanacağımız seçim aynı zamanda Türkiye’nin demokrasi mücadelesi için en önemli zaferlerden biri olacak. Halkın oylarıyla seçilmiş bir belediye başkanının 3-5 kişinin keyfi kararlarıyla görevinden uzaklaştırılamayacağını herkes görecek. Bu seçimde parti olarak hazine yardımı alamayacağız. Kampanya çalışmalarımızı halkın destekleriyle gerçekleştireceğiz. YSK kararının açıklandığı günden beri Türkiye’nin her bir yanından vatandaşlarımız sürece katkı sunmak için arıyor. Halkımızın dayanışma talepleri doğrultusunda Genel Merkezimiz aracılığıyla bir bağış kampanyası başlattık. Halkımızın bu inancı ve kararlılığıyla başardık yine başaracağız. Bir kez daha tek bir oyun dahi takipçisi olacağımıza söz veriyorum” dedi.

 

kaftancioglu-mektup.jpg

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim