• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

4 işletmeden 200 bin TL değerindeki telefon ve laptop çalan hırsızlar yakalandı

4 işletmeden 200 bin TL değerindeki telefon ve laptop çalan hırsızlar yakalandı
İstanbul'dan Tekirdağ'a gelip gözüne kestirdikleri telefon bayilerine giren hırsızlık çetesini polis ekipleri çökertti.

İstanbul'dan Tekirdağ'a gelip gözüne kestirdikleri telefon bayilerine giren hırsızlık çetesini polis ekipleri çökertti. 4 İşletmeden toplam 200 bin TL değerinde telefon ve laptop çalan hırsızlardan 2'si tutuklandı. Diğer 6 hırsızın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, 26 Aralık 2021 Pazar günü Kapaklı'daki bir iş yerine giren 5 hırsız, 80 bin TL değerindeki telefonla birlikte kayıplara karıştı. Kapaklı polisi tarafından yapılan teknik ve fiziki takip sonucu hırsızların İstanbul'dan geldiği tespit edildi. R.K., Ö.F.T., V.Y., M.D. ve M.Ç. adlı 5 hırsızın yakalanması için çalışma başlatıldı.

20 bin TL'lik bir vurgun daha

Dört gün önceki hırsızlık olayıyla ilgili çalışmalar sürerken, 30 Aralık 2021 Perşembe günü Kapaklı'da bir işletme daha soyuldu. 20 bin TL değerindeki laptop ve telefonu çalan hırsızların, bir önceki olaya karışan V.Y., Y.O. ve M.Ç. olduğu tespit edildi. Hırsızlık olayına H.Y. adlı bir kişinin daha karıştığı öğrenildi.

Çerkezköy'de 2 işletmeyi soydular

Öte yandan aynı çete Çerkezköy'deki 2 iş yerinde toplam 100 bin TL'lik vurgun yaptı. Emniyet ekiplerinin takibi sonucu çetenin, İstanbul'dan Kapaklı ve Çerkezköy'e gelip hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği tespit edildi. Hırsızlık olaylarına karışan R.K., Ö.F.T., V.Y., M.D., M.Ç., M.D., Y.O. ve H.Y. adlı 8 kişinin yakalanması için çalışma başlatan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, zanlılardan 2'sini yakalamayı başardı.

R.K. ve Ö.F.T. adlı 2 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi. Zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderilirken, V.Y., M.D., M.Ç., Y.O., M.D. ve H.Y. adlı 6 zanlının yakalanması için çalışmalar sürüyor.

4 işletmeden 200 bin TL değerindeki telefon ve laptop çalan hırsızlar yakalandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim