• BIST 9645.02
  • Altın 2417.671
  • Dolar 32.5828
  • Euro 34.8268
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 24 °C

39. İstanbul Maratonu’nda İlkadım için koşacak

39. İstanbul Maratonu’nda İlkadım için koşacak
Samsunlu 51 yaşındaki maraton koşucusu İmam İsa Düdükçü, 39. İstanbul Maratonu'nda İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un hediye ettiği forma ile...

Samsunlu 51 yaşındaki maraton koşucusu İmam İsa Düdükçü, 39. İstanbul Maratonu'nda İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un hediye ettiği forma ile koşacak.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadımlı İmam İsa Düdükçü ile bir araya geldi. 15 kilometrelik maratonda bu yıl 5'inci defa yer alacak ve "Sporun Yaşı Yoktur" sloganıyla katılacak olan İsa Düdükçü bu defa Başkan Tok'un hediye ettiği formayla koşarak İlkadım Belediyesi'ni temsil edecek.

İlkadım'ın adını uluslararası maratonda duyuracak

12 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek İstanbul Maratonu dünyada iki kıta arasında koşulan tek maraton olma unvanını taşıyor. 30 bin kişinin katıldığı maratonda ilk 100'e girmek için mücadele edecek İlkadım Kent Konseyi Üyesi maraton koşucusu İsa Düdükçü, "5'inci defa katılacağım maratonda bu yıl İlkadım Belediyemizi temsil etmiş olacağım. Amacım hem spora teşvik adına bir şeyler yapmış olmak hem de İlkadım'ın adını uluslararası bir maratonda duyurmak. Bu süreç boyunca her zaman spora desteğini gördüğümüz İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'a da destekleri için teşekkür ederim" dedi.

"Spora desteğimiz her zaman devam edecek"

Başkan Tok ise, "Ben sporun önemi ve değerini bir sporcu olarak çok iyi biliyorum. Bu nedenle de değerli hemşehrilerimizin sporla buluşabilecekleri birçok projeyi hayata geçirdik. Bizim tesislerimiz ve düzenlediğimiz spor alanlarında anasınıfı öğrencilerinden, 70 yaşında bir teyzemize kadar her yaştan sporcular görebilirsiniz. Ama bunun yetmediğini biliyoruz ve bu sayıyı arttırmak için böylesi farkındalık etkinliklerini düzenliyoruz. İstanbul Maratonu'nda bizi temsil ederek koşacak değerli İmam kardeşim İsa Düdükçü'ye şimdiden başarılar diliyorum" diye konuştu.

39. İstanbul Maratonu’nda İlkadım için koşacak

39. İstanbul Maratonu’nda İlkadım için koşacak

39. İstanbul Maratonu’nda İlkadım için koşacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim