• BIST 9040.03
  • Altın 2301.296
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0591
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

30 yıl sonra hastanede bulundu

30 yıl sonra hastanede bulundu
Tokat’ta babasına kızarak evini terk eden Salih Koyuncu (60), 30 yıl sonra hastaneye tedavi olmaya gittiğinde ortaya çıktı.

Tokat’ın Almus ilçesine bağlı Üçgöl Köyünde ikamet eden Salih Koyuncu, 30 yaşında iken babasına kızarak evini terk etti. Tekirdağ’da yaşamaya başlayan ve bir daha evine dönmeyen yaşlı adamdan bir daha haber alınamadı. Bu süre içerisinde babası Ömer annesi Nuriye ve iki kardeşi hayatını kaybeden Salih Koyuncu'nun geride sadece kız kardeşi Habibe Koyuncu kaldı.

KİMLİK BİLGİLERİNE VE YAKINLARINA İNTERNET ÜZERİNDEN ULAŞILDI 

Yıllar sonra Tokat’a sağlık sorunları nedeni ile döndüğü tahmin edilen yaşlı adam Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Burada tedavi olan yaşlı adamın nörolojik rahatsızlığı olması ve kimsesinin bulunmaması üzerine hastane yetkilileri devreye girdi. Hastane personeli, kimsesiz hasta ile ilgili bilgilere internetten ulaştı. Önce doğum yeri ve köyü tespit edildi. Daha sonra yakınlarına ulaşılan yaşlı adamın amcasının oğlu Ahmet Koyuncu ve kız kardeşi Habibe Koyuncu ile irtibata geçilerek, hastaneye çağrıldı. Hastanede yaşlı adam yılları sonra kardeşi ile biraya geldi.

"BABASI DÖVÜNCE 'SEN BENİ BULAMAZSIN' DİYEREK EVDEN AYRILDI 

Rahmetli babasının kendisini dövdürdüğünü bu nedenle evini terk ettiğini ileri süren Koyuncu, “Babama ‘sen beni bulamazsın’ dedim çektim gittim. Tekirdağ’da orada burada süründüm. Şimdi de Tokat’a döndüm” diye konuştu.

AİLESİ BULUNMASA HUZUREVİNE YERLEŞTİRİLECEKTİ 

Habibe Koyuncu ise ağabeyinin kendisi küçük yaşlarda iken evini terk etmiş olduğunu ifade ederek, “Kendisinden haber alamadık. Hastaneye geldiğinde bizleri buldular. Şimdi benim bir sakat çocuğum var, ona nasıl bakacağım?” dedi. 

Ahmet Koyuncu, amcasının oğlu olan Salih Koyuncu’nun 30 yıl önce köyünü terk ederek ayrıldığını ifade ederek, “Tekirdağ Çorlu tarafına çalışmaya gitti diye duyduk oradan geri bir daha dönmedi. Orada hizmetkarlık yapmış öğrendiğimiz kadarıyla. 30 yıl sonra devlet hastanesinin acilinden telefonla aradılar. İnternetten yakını olarak bulmuşlar. Kız kardeşinden başka kimsesi yok, huzurevi veya bakım merkezine yerleştirilmesini istiyoruz” şeklinde konuştu. Salih Koyuncu yakınları ile birlikte hastaneden ayrılarak köyüne döndü. 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim