• BIST 9524.59
  • Altın 2530.149
  • Dolar 32.5654
  • Euro 34.6382
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

25’inci yılını kutlayan Turkcell çeyrek asırlık ilk müşterilerini ağırladı

25’inci yılını kutlayan Turkcell çeyrek asırlık ilk müşterilerini ağırladı
Turkcell, 25'inci yaşını yıl boyunca çok özel etkinliklerle kutlamaya devam ediyor.

Turkcell, 25'inci yaşını yıl boyunca çok özel etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Turkcell'i 25 yıl boyunca yalnız bırakmayan müşterilerle bir araya geldi. Aynı zamanda Turkcell'in ilk müşterileri olan konukların ağırlandığı yemekte, katılımcılara sürpriz 25'inci yıl hediyeleri takdim edildi.

Turkcell, 25'inci yaşını özel etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen etkinlikte şirket, tam 25 yıldır Turkcell'li olan ilk müşterilerini ağırladı. Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen özel davette en eski Turkcell aboneleri deneyimlerini dile getirdiler.

Kaan Terzioğlu: "Başarımızın arkasındaki en önemli motivasyon müşterilerimiz"

Çeyrek asırdan bu yana kendilerini yalnız bırakmayan müşterileriyle bir arada olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını dile getiren Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, "Bugün klasik bir operatörden, uygulamaları global çapta 155 milyondan fazla indirme rakamına ulaşan, dünyanın ilk dijital operatörüne dönüşme sürecimizdeki en büyük motivasyonumuz şüphesiz müşterilerimiz oldu. Bugün onların teveccühü ve desteğiyle bayrağımızı uluslararası arenada gururla dalgalandırmanın onurunu yaşıyoruz. Bu topraklardan çıkan bir şirket olarak geldiğimiz noktayı yeterli görmek, durmak gibi bir lüksümüz bulunmuyor. Çeyrek asırdır olduğu gibi ülkemize ve insanımıza değer katmaya, durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bugün de davetimizi kabul ederek bizleri bu önemli gecede yalnız bırakmayan ve tüm müşterilerimiz adına kendilerini ağırladığımız Turkcell'in ilk müşterilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunmak istiyorum. 25'inci yılımızı kutladığımız 2019 yılı boyunca müşterilerimize özel sürprizlerimiz devam edecek" dedi.

25 yıllık müşterilere özel sürpriz

Turkcell kurulduğu günden bu yana yanında olan 25 yıllık tüm müşterileri için bir de sürpriz hazırladı. Çeyrek asırdır Turkcell'li olan müşteriler kullandıkları tarifeden bağımsız olarak Turkcell Platinum'un yeni ayrıcalıklar dünyası "Turkcell Platinum Black" avantajlarından herhangi bir koşul olmadan faydalanabilecek.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim