• BIST 9547.52
  • Altın 2485.113
  • Dolar 32.5035
  • Euro 34.8016
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

15 Temmuz demokrasi ve milli birlik günü mesajı

15 Temmuz demokrasi ve milli birlik günü mesajı
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Düzce Üniversitesi Rektörü Nigar Çakar, "Demokrasimize her zaman sahip çıkacağımızı...

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Düzce Üniversitesi Rektörü Nigar Çakar, "Demokrasimize her zaman sahip çıkacağımızı bir kez daha yüksek sesle vurguluyoruz" dedi.

Düzce Üniversitesi Rektörü Nigar Çakar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Çakar mesajında şu ifadelere yer verdi: "Devletimizin varlığını, milletimizin birliğini, beraberliğini ve egemenliğini hedef alarak demokrasimize kast eden 15 Temmuz hain darbe girişimi, Ülkemizin tarihi boyunca yaşadığı en büyük ihanetlerden birisidir. Devlet kurumları içerisinde bulunan bir grup FETÖ/PDY mensubu teröristler ve onların işbirlikçileri; halkımızın iradesine, Ülkemizin seçilmiş Cumhurbaşkanına, Meclisimize ve Hükümetimize karşı menfur, haince ve alçakça bir darbe girişimine kalkışmışlardır. Bu ihanet şebekesi tarafından, Türk Milletinin uçaklarından, helikopterlerinden ve tanklarından halkımızın ve emniyet güçlerimizin üzerine pervasızca ateş açılmış, yüzlerce vatan evladımız şehit olmuş, binlerce insanımız ise yaralanmıştır."

"Geçmişte olduğu gibi 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında da olağanüstü bir mücadele örneği gösteren, canı pahasına tankların ve silahların önüne çıkan milletimiz, emniyet güçlerimiz ve Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki vatansever askerlerimiz ile birlikte, bu hain kalkışmayı başarıyla püskürterek yeni bir demokrasi destanı yazmıştır. Vatanımızın ve milletimizin bekası için canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor; FETO/PDY ve terör üyelerinin her türlü faaliyetlerine karşı mücadele veren bir Üniversite olarak, demokrasimize her zaman sahip çıkacağımızı bir kez daha yüksek sesle vurguluyoruz."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim