• BIST 9079.97
  • Altın 2301.842
  • Dolar 32.3299
  • Euro 35.1048
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

120 Sporcu Emet’te Bir Araya Geldi

120 Sporcu Emet’te Bir Araya Geldi
Mayıs ayında yapılacak olan Yıldızlar Tekvando Türkiye Şampiyonası öncesi Kütahya, Eskişehir ve Bursa illerindeki spor kulüplerinin katılımı ile Emet...

Mayıs ayında yapılacak olan Yıldızlar Tekvando Türkiye Şampiyonası öncesi Kütahya, Eskişehir ve Bursa illerindeki spor kulüplerinin katılımı ile Emet ilçesinde mini bir turnuva gerçekleştirildi.

Kütahya'dan Emet Bor Spor Kulübü ve Yıldız Tekvando Spor Kulüplerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği turnuvaya, Emet Bor Spor Kulübü, Kütahya Yıldız Tekvando Spor Kulübü, İnegöl Kafkas Spor Kulübü, Eskişehir Sarar Spor Kulübü ve Tavşanlı Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürlüğü katıldı.

Yıldız ve gençler kategorisinde 120 sporcu, Türkiye Şampiyonası öncesi birbirleri ile karşılaşarak, son durumlarını görme fırsatı buldu.

Emet Kapalı Spor Salonunda iki gün süren karşılaşmalar sonunda şampiyon ilan edilmezken, tüm sporculara birincilik madalyası verildi.

Emet Bor Spor Kulübü antrönü Efraim Kavgacı, mayıs ayında yapılacak olan Türkiye Şampiyonası öncesi hem sporcuların son durumunu görmek , hem de sporcuların biraz olsun stresten uzan olmaları için , Emet ilçesinde böyle bir aktivite gerçekleştirdiklerini söyledi.

Sosyal etkinlik konusunda büyük katkı sağlayan Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca'ya teşekkür eden Kavgacı, " Bugün buradaki turnuvaya 29 sporcu ile katıldık. Tüm kulüpler gibi bizde şampiyonada kürsüye sporcularımızın çıkması için gece gündüz çalışıyoruz. Ama asıl önceliğimiz gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzak tutup, onların sağlıklı birer nesil olarak yaşamalarını sağlamaktır. Buraya gelen tüm spor kulüplerimize ve federasyon temsilcilerimize çok teşekkür ediyorum." dedi.

Turnuva sonunda, Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, Türkiye Tekvando Federasyonu organizasyon komite üyesi Cengiz Engin'e, günün anlam ve önemi adına plaket verdi.(MS-EFE)

120 Sporcu Emet’te Bir Araya Geldi

120 Sporcu Emet’te Bir Araya Geldi

120 Sporcu Emet’te Bir Araya Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim