• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

112 Acil Sağlık İstasyonuna Esnaf Desteği

112 Acil Sağlık İstasyonuna Esnaf Desteği
Alaşehir Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet veren 112 Acil İstasyonu için ayrı bina yapılacağı ve acil hastalar için özel servis olarak hizmet vereceği...

Alaşehir Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet veren 112 Acil İstasyonu için ayrı bina yapılacağı ve acil hastalar için özel servis olarak hizmet vereceği öğrenildi. 112 Acil İstasyonunun Alaşehir Esnaf Kefalet Kooperatifi ve Kaymakamlık işbirliğinde yapılacağı bildirildi.

Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Orhan Kırmalı, Alaşehir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gülistan Öz ve AK Parti Alaşehir İlçe başkanı Rıza Peker hastane bahçesinde yapılması planlanan alanda incelemeler yaparak, yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

Alaşehir Devlet Hastanesi bahçesinde yapılacak olan Acil Sağlık İstasyonu binası ile hastalara daha hızlı ve daha sağlıklı hizmet verilecek. 120 metrekare alan üzerine inşa edilecek Sağlık İstasyonu yaklaşık 100 bin TL'ye mal olacak. Sağlık İstasyonunun 30 bin TL'sini kaymakamlık karşılarken, kalan bölümü Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi karşılayacak.

Alaşehir kaymakamı Osman Bilgin, "İlçemiz hastanesi bünyesinde hizmet veren 112 Acil Sağlık İstasyonumuz günlük ortalamam 300 hastaya hizmet vermektedir. Hizmet verme alanımız bina olarak yeterli değil, ayrıca halen hastane bünyesinde hizmet veren acil istasyonunun hastane binasından bağımsız olması gerekiyor. Ankara'da milletvekillerimiz nezdinde yaptığımız girişimler sonucunda olumlu sonuç ve destek aldık. Başta milletvekillerimiz, İlçe başkanımız Rıza Peker ve yardımlarını esirgemeyen Esnaf Kefalet Kooperatifimiz başkanı Gündüz Karaoğlan'a teşekkür ediyoruz." dedi.

'BİZDEN MÜJDE BEKLEMEYE DEVAM EDİN'

Alaşehir AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker de şunları söyledi: "Başta kaymakamımız Osman Bilgin ile beraber sık sık Ankara'ya giderek milletvekillerimizin destekleriyle Alaşehir'e her gün yeni bir müjde vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ankara ziyaretlerimizde 3 bin 500 Kişilik TOKİ, Hükümet Konağı, Gençlik Merkezi, Alaşehir Akkeçili Mahallesi, Badınca arası ışıklandırması, okullarımıza Spor Toto desteği gibi yatırımlarımızı 2016 programına aldırdıktan sonra, şimdi de 112 Acil Sağlık İstasyonu sözünü aldık. Alaşehir için yeni yatırım müjdelerimiz devam edecek."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim