• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 23 °C

10'un gözdesi

10'un gözdesi
Diego Ribas, bir anda Sarı-Lacivertli taraftarların gözdesi haline geldi.


Fenerbahçe’de Alex de Souza’dan sonra 10 numaranın teslim edildiği futbolcu olan Diego Ribas, bir anda Sarı-Lacivertli taraftarların gözdesi haline geldi. Kimileri onun ismine besteler yapıyor, kimileri ise adının yazılı olduğu 10 numaralı formayı almak için gün sayıyor. Fakat, sezona damga vurması beklenen Brezilyalı oyuncuya hayran olanlar yalnızca taraftarlarla sınırlı değil. 29 yaşındaki futbolcu, kendisini yıllardır transfer etmek isteyen, ancak bunu bu sezon gerçekleştirebilen başkan Aziz Yıldırım’ın bir anda gözdesi haline geldi. En son Roberto Carlos’un imza töreninde yer alan Yıldırım, 10 numarayı elleriyle teslim ettiği Diego’nun kelimenin tam anlamıyla üzerine titriyor. Yıldız ismi Türkiye’ye gelişinden, resmi sözleşmeye imza attığı ana kadar bir an olsun yalnız bırakmayan Sarı-Lacivertliler’in patronu, her fırsatta yakın çevresine ona duyduğu güveni dile getiriyor. 

‘Mahcup etmeyeceğim’

Diego’nun ailesiyle de yakından ilgilen Başkan, imza töreninde, yeni yıldızıyla, ‘Selfie’ (Özçekim) fotoğrafı dahi çektirdi. Başkanın yakınlığı karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen ve çok etkilenen Brezilyalı, “Bu kadar senedir birçok kulüpte futbol oynadım. İlk kez bir başkanın bana böyle yakın olduğunu hissettim. Ben de onu mahcup etmemek için elimden geleni yapacağım” dedi.      

 

Diego’dan inciler 

“Daha önce de Boğaz turu yapmıştım ama bu sefer hava da güzeldi. İstanbul çok özel ve güzel. Bu güzel yerleri gördüğüm için mutluyum.”

“Gelmeden önce her şeyin çok güzel olacağını tahmin edebiliyordum ama bu kadar güzel olacağını açıkçası tahmin etmiyordum. Gerek taraftarımızın beni karşılaması ve bana destek olması, gerekse de Fenerbahçe Spor Kulübü’nün büyüklüğü... Her şey harika.” 

“Ben bir futbol adamıyım. Futbolda da her zaman yakın geleceğe bakmanız gerekiyor. Tabii ki de burada olmamın ilk amacı şampiyon olmak. Önceliğim bu.”

“Bruno Alves ve Raul Meireles ile birlikte Porto’da mücadele ettik ve çok mutluyduk. Özellikle o yaşlarda onlarla top oynamak hem benim, hem de onların açısından güzeldi. Alves güçlü, Cristian teknik ve zeki, Meireles ise biraz çılgın.” 

“Oğlum, aynı zamanda benim en büyük arkadaşım. Davi ile sürekli vakit geçirm

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim