• BIST 9548.09
  • Altın 2498.086
  • Dolar 32.4993
  • Euro 34.5477
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C

Zte Türkiye, Teknik Servis Merkezini Açıyor

Zte Türkiye, Teknik Servis Merkezini Açıyor
ZTE Türkiye, açacağı teknik servis merkeziyle en hızlı ve en kaliteli hizmeti vererek müşteri memnuniyetini maksimum seviyeye çıkarmayı hedefliyor.

ZTE Türkiye, açacağı teknik servis merkeziyle en hızlı ve en kaliteli hizmeti vererek müşteri memnuniyetini maksimum seviyeye çıkarmayı hedefliyor.

Mobil cihaz pazarında bir dünya markası olan ZTE, Türkiye'de hizmete açacağı teknik servis merkeziyle, kullanıcılarının satış sonrasındaki memnuniyetlerini arttırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Serviste, ZTE üretimi tüm cihazlara en hızlı ve ekstra ayrıcalıklı satış sonrası hizmetlerinin sunulması hedefleniyor.

İstanbul Anadolu Yakasında açılması planlanan ZTE Türkiye teknik servis merkezi, satış sonrası müşteri memnuniyeti alanında da tavizsiz bakış açısıyla müşterilerin beklentilerini karşılayacak. Ürünlerin servis aşamasında yedek telefon temini, 1 saat içinde yüz yüze onarım-tamir, kargo ile gelen cihazlara 24 saat içinde tamir imkanı sağlanacak. 20 büyük ilde satış noktalarına kurye hizmeti, garanti dışı tamirlerde %50 işçilik indirimi ve online olarak sıfır komisyonla 6 ay taksitle ödeme imkanı teknik servisin sunacağı hizmetlerden sadece birkaçı.

ZTE Türkiye Pazarlama ve İletişim Müdürü Murat Sungur Özkan, "Planlarımız arasında Türkiye'de büyük ortaklıklarla açılacak fabrikada çok sayıda istihdam sağlanması ve yerli üretim gerçekleştirilmesi yer alıyor. Bu doğrultuda ZTE Türkiye teknik servisinin açılması gelecek planlarımız açısından büyük önem taşıyor. ZTE Türkiye olarak önceliğimiz müşteri memnuniyetini kısa sürede en üst seviyeye çıkarmak. Küresel alanda ve Türkiye de en çok güvenilen ve sevilen marka olmak adına kaliteli hizmet için tüm planlarımız hazır ve bunları birer birer gerçekleştiriyoruz. Kısa zaman önce ZTE Blade V6 ile Türkiye pazarına önemli bir giriş yaptık. Seriyi devam ettirmeyi düşündüğümüz ZTE Blade V7, Axon ve Nubia, Spro (Akıllı Projektör )önümüzdeki dönemlerde Türkiye'de satışa çıkarmayı planladığımız ürünler arasında yer alıyor" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim