• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 24 °C

Zonguldak Belediye Meclisi’nin Ocak Ayı İkinci Birleşimi Yapıldı

Zonguldak Belediye Meclisi’nin Ocak Ayı İkinci Birleşimi Yapıldı
Zonguldak Belediye Meclisi'nin 2016 yılı Ocak ayı ikinci meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Zonguldak Belediye Meclisi'nin 2016 yılı Ocak ayı ikinci meclis toplantısı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'in başkanlığında yapılan meclis toplantısında, toplam 13 gündem maddesi görüşüldü.

Yoklama ve açılışın ardından, gündemin ilk maddesi olan, Zabıta Müdürlüğü'nün, Belediyemiz yaş sebze ve meyve toptancı halinde ticari faaliyet gösterenlerle ilgili teminat bedelinin yeniden belirlenmesi hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu, komisyondan geldiği şekliyle oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin üçüncü madde olan, Yazı İşleri Müdürlüğü'nün belediyenin 2016 yılı gelir tarifesinde değişiklik talebi hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu oy birliği ile kabul edildi. Gündemin dördüncü maddesi olan, Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü'nün, Karaelmas Mahallesi Mustafa Aşçı Caddesi hal küme sokak toptancı halde bulunan belediye mülkiyetindeki 24 adet iş yerinin akara tahsisi ve 2886 sayılı devlet ihale kanunu gereği kiralama ihalesi için belediye encümenine yetki verilmesi hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu oy birliği ile kabul edildi. Gündemin beşinci maddesi olan; İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün 517 sayılı belediyemizde sözleşmeli personel olarak görev yapmakta olan Av.Deniz Balekoğlu'nun 2016 yılında alacağı ücretin ve ek ödemenin tespiti hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu komisyondan geldiği şekliyle oy birliği ile kabul edildi. Gündemin altıncı maddesi olan; İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün 518 sayılı belediyemiz kadroları için tanzim edilen dolu kadro değişikliğine ait III. sayılı cetvel, boş kadro değişikliğine ait II. sayılı cetvel ve I sayılı kadro ihdas cetvellerinin görüşülmesi hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu oy birliği ile kabul edildi. Gündemin yedinci maddesi olan; Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün 517 sayılı Türkiye İş Bankası A.Ş adına tahakkuk eden 2011 yılı katı atık toplama taşıma ve bertaraf bedelinin yeniden belirlenmesi hakkındaki yazı, plan ve bütçe komisyonu raporu oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin sekizinci maddesi olan; Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün 1 sayılı Paşalar Gıda ve Tem.Tekstil İnşaat. Ltd. Şti. adına tahakkuk eden 2011 yılına ait katı atık bertaraf bedelinin yeniden belirlenmesi hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu oy birliği ile kabul edildi. Gündemin dokuzuncu maddesi olan Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün, Akbank adına tahakkuk eden 2011 yılına ait katı atık bertaraf bedelinin yeniden belirlenmesi hakkındaki yazısı plan ve bütçe komisyonu raporu oy birliği ile kabul edildi. Gündemin onuncu maddesi olan; Zabıta Müdürlüğü'nün 347 sayılı müdürlüğüne ait görev yetki sorumluluk ve çalışma esaslarına ilişkin yönetmeliğinin görüşülmesi hakkındaki türlü işler komisyonu bilgi raporu okundu. Gündemin diğer bir maddesi olan, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün 272 sayılı merkez Terakki Mahallesi'nde bulunan 389 ada, 509 parselde kayıtlı eski Öğretmenevi yanındaki park alanı olarak ayrılan alanın Mehmet Çelikel Lisesi okul binasının bahçesi olarak kullanılmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce tahsis edilebilmesi için ortaöğretim alanı içerisinde dahil edilmesi konulu imar planı tadilatı hakkındaki İmar Komisyonu raporu, komisyondan geldiği şekliyle oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 12'inci maddesi olan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün, kent konseyinin 23.12.2015 tarihli, Zonguldak Merkez İncivez Mahallesinde kain 338 ada, 5 ve 6 parselde kayıtlı taşınmazlarla ilgili imar planı tadilatı örneği hakkındaki imar komisyonu raporu oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin son maddesi olan, imar komisyonu gündeminde bulunan; 1-İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün 25.12.2015 tarih ve 271 sayılı, Zonguldak Belediyesi Mimari Estetik komisyonu kurulması ve yönetmelik taslağının görüşülmesi hakkındaki,2-İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün 25.12.2015 tarih ve 273 sayılı, Kent Konseyi'nin 12.11.2015 tarihli, İmar Planlama konularındaki uygulamalarla ilgili önerileri konulu yazıları ile ilgili olarak hazırlanan İmar Komisyonu bilgi raporu okundu. Bir sonraki meclis toplantısı 1 Şubat 2016 Pazartesi günü saat 14.00'de yapılması üzerine kararlaştırıldı.

Zonguldak Belediye Meclisi’nin Ocak Ayı İkinci Birleşimi Yapıldı

Zonguldak Belediye Meclisi’nin Ocak Ayı İkinci Birleşimi Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim