• BIST 9524.59
  • Altın 2497.855
  • Dolar 32.5859
  • Euro 34.6982
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Zirve’de Son Prova

Zirve’de Son Prova
Zirve Üniversitesi tarafından düzenlenen Öğrenci Değerlendirme Sınavında (ÖDS) yaklaşık 900 öğrenciye Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) tatbikatı...

Zirve Üniversitesi tarafından düzenlenen Öğrenci Değerlendirme Sınavında (ÖDS) yaklaşık 900 öğrenciye Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) tatbikatı yapıldı.

Öğrencilere sınav heyecanını ve sınav atmosferini yaşatmak isteyen Zirve Üniversitesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da gerçekleştirdiği ÖDS sınavında, ÖSYM sınav sistemi birebir uygulandı. Sınav esnasında öğrencilere tıpkı ÖSYM gibi şeker ve sınav seti dağıtıldı. Sınav sonrası Zirve Üniversitesi akademisyenleri ile bir araya gelen öğrenciler, tercih etmek istedikleri fakülte ve bölümleri gezerek bilgi alma imkanı buldu. Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından düzenlenen ödül töreninde, ilk üçe giren öğrencilere altın verildi. Sınav birincisi Furkan Dere, ikinci Furkan Kanmaz, üçüncü ise Harun Vural oldu. Ödül töreninde konuşan Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, "Bugün sınava katılan bütün öğrencileri, onlara emek veren ailelerini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Bu sınav hayatınıza yön verecek ve bundan sonraki yaşamınızı etkileyecek bir sınav. Burada merak ettiğiniz bölümlerin akademisyenlerinden bilgi alma imkanı buldunuz. Bundan sonraki hedeflerinizi buna göre şekillendirin. Her insan herhangi bir lisans bölümünden diploma sahibi olabilir. Önemli olan nasıl bir eğitim aldığınız ve kendinizi ne kadar geliştirdiğinizdir. Zirve Üniversitesi olarak öğrenci odaklı eğitim anlayışımızda kaliteli ve donanımlı insanlar yetiştiriyoruz. Teori ve pratik eğitimi bir arada öğrencilerimize sunuyoruz. Uzun zamandır bu sınav için çalışıyorsunuz, 13 Mart'ta gerçekleşecek olan YGS sınavında hepinize başarılar diliyorum" dedi.

Sınavda birinci olan Furkan Dere "YGS sınavına sayılı günler kaldı, bu sınavla birlikte başarılı öğrenciler arasındaki yerimizi gördük. Büyük maraton öncesi üzerimizdeki sınav kaygısı da azalmış oldu. Hayalini kurmuş olduğum bölümle alakalı akademisyenlerden bilgi aldım. Zirve Üniversitesi'ne her yıl yapmış oldukları deneme sınavlarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Zirve’de Son Prova

Zirve’de Son Prova

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim