• BIST 9708.11
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Zirve uyarısı

Zirve uyarısı
"Lideriz, mutluyuz ama daha önümüzde oynanacak çok maç var" diyen G.Saray'ın hocası, öğrencilerine hatırlatmada bulundu: "Bizim için önemli olan son haftada hakem son düdük çaldığında lider olmak."

Açılışını yapacak Galatasaray, Erciyesspor'u yenmesi halinde maç fazlasıyla Beşiktaş'ın 4, Fenerbahçe'nin 5 puan önüne geçecek. Teknik direktör Hamza Hamzoğlu dünkü taktik çalışma öncesi oyuncularını puan tablosu hakkında uyardı ve şu ifadeleri kullandı: "Evet lideriz, mutluyuz ama daha önümüzde oynanacak bir sürü maç var. Bizim için önemli olan son hafta son düdük çaldığında lider olmak. Şu an 2 veya 3. de olabilirdik. Yine hiçbir şey değişmezdi. Liderlik bir şey ifade etmemeli. Biz oynadığımız her maçın son düdüğüne kadar mücadelemizi verelim."

"4. YILDIZA SÖYLE..."
Galatasaraylı futbolcular Bruma, Emre Çolak ve Tarık Çamdal, uzaya gönderilmek üzere mesaj yazdı. Ülker Metro, İTÜ Enerji Enstitüsü işbirliğiyle bir kişinin mesajını uzay sınırına çıkaracak Metronot'u tasarladı. Metronot, Galatasaraylı futbolcuların enerjisini toplamak için Florya'ya getirildi. Emre mesaj olarak "Dördüncü yıldızı görürsen ona söyle. Sezon sonunda göğsümüzde olacak" yazdı. 

SEMİH 40 GÜN SONRA
Galatasaray'ın devre arası hazırlık kampında sakatlanan Semih Kaya, 40 gün aranın ardından sahalara dönüyor. Antalya'da Brezilya ekibi Instuto Neymar'la 18 Ocak'ta yapılan özel müsabakada geçirdiği sakatlığın ardından takımdan ayrı kalan Semih Kaya, bu akşam Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı kadrosunda olacak ancak yedek soyunacak.

AMRABAT GERİ DÖNECEK
Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Malaga'ya kiralanan Nordin Amrabat'ın sezon sonunda geri döneceğini söyledi. Albayrak "Mevcut futbolcular bana keşke Amrabat'ı göndermeseydik diye defalarca söylediler. Malaga, Amrabat'ı çok istiyor ama Amrabat 'G.Saray olduktan sonra ben başka takımda oynamam' demiş. Bu da bizi çok mutlu etti'' şeklinde konuştu.

Etiketler: ,
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim