• BIST 9463.25
  • Altın 2494.948
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.7855
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Zeytinli Konutları Satışa Çıkarıldı

Zeytinli Konutları Satışa Çıkarıldı
Şehitkamil Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Zeytinli Konutları satışa çıkarıldı.

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Zeytinli Konutları satışa çıkarıldı. Zeytinli Konutları'nın son halini yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "3 bloktan oluşan Zeytinli Konutları'ndaki 147 adet 2+1 yapımı bitti. Çok nitelikli bir yaşam alanı sunmaya gayret gösterdik. Konut yapımını etap etap devam ettireceğiz" dedi.

MODERN, KALİTE VE KONFOR BİR ARADA

Hayata geçirdiği proje ve çalışmalarla ilçe halkının yaşam standardını arttıran Şehitkamil Belediyesi, konut sorununu çözmek ve yeni yaşam alanları oluşturmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kamulaştırılan alanlara yeni konutlar inşa eden Şehitkamil Belediyesi, Selimiye Mahallesi'ndeki Zeytinli Konutları'nın 3 bloğunu da tamamladı. Modern, kaliteli ve konforlu daireler, 2+1 olarak inşa edildi. Kullanıma hazır 147 adet daire, satışa sunuldu.

ZEYTİNLİ KONUTLARI'NDAN EV SAHİBİ OLACAKLAR ÇOK ŞANSLI

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Zeytinli Konutları'nın hazır halini yerinde inceledi ve yetkililerden bilgi aldı. Zeytinli Konutları'na ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, "Onat Kutlar Selimiye bölgesinde daha önce yapmış olduğumuz kamulaştırma çalışmaları neticesinde ilk etapta 3 bloktan oluşan 147 adet 2+1 daireyi bitirdik. Şu anda burası vatandaşlarımıza 102 bin 500 TL ile 130 bin TL arasında 5 ayrı fiyat kategorisinde satışa sunuldu" dedi.

ÇOK NİTELİKLİ BİR ALAN SUNMAYA GAYRET GÖSTERDİK

Yapımı tamamlanan Zeytinli Konutları'nın kalitesine işaret eden Başkan Fadıloğlu; yaşanabilir, nitelikli bir alan oluşturduklarını kaydetti. Fadıloğlu, "Bu bölgede daha önce kamulaştırdığımız yerlerden parasını alan vatandaşlarımız, rahatlıkla buradan dairelerini alabilecek. Kamulaştırma yaparken de mümkün olduğu kadar vatandaşımızın hakkını gözetmeye çalıştık. O imkanlarını değerlendirip şu anda bitmiş, kendilerine yaklaşık 95.50 metrekare daireleri teslim etmiş olacağız. Burada da yine ısı durumunu ve inşaat kalitesini dikkate aldık. Çok nitelikli bir alan sunmaya gayret gösterdik. Konut yapımını etap etap devam ettireceğiz. Bu ilk etapta vereceğimiz 147 konutun satışından sonra da 3'lü, 5'li bloklar halinde devamını getireceğiz. Şimdiden buradan daire alacak vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Bu bölge havası, manzarası, çevre yoluna bakan yapısıyla yaşanabilecek nitelikli bir alan oldu" açıklamasında bulundu.

MÜRACAATLAR EMLAK İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ'NE YAPILACAK

Şehitkamil Belediyesi tarafından satışa çıkarılan dairelerin kat mülkiyeti yapıldı. Oturuma hazır dairelerden satın almak isteyen kişilerin Şehitkamil Belediyesi hizmet binasında bulunan Emlak İstimlak Müdürlüğü'ne müracaat etmeleri gerekiyor.

Zeytinli Konutları Satışa Çıkarıldı

Zeytinli Konutları Satışa Çıkarıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim