• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Zeytinci Hanımlar Belgelerini Aldı

Zeytinci Hanımlar Belgelerini Aldı
Soma İlçe Tarım Müdürlüğü ile Soma Halk Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Turgutalp Mahallesi Kadın çiftçiler zeytin budama kursu sertifika...

Soma İlçe Tarım Müdürlüğü ile Soma Halk Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Turgutalp Mahallesi Kadın çiftçiler zeytin budama kursu sertifika dağıtım töreni yapıldı. Programa Soma Kaymakam Ahmet Altıntaş, Belediye Başkanı Hasan Ergene de katıldı.

Başkan Hasan Ergene yaptığı konuşmada, "Geçtiğimiz günlerde aynı töreni biz Karacakaş köyünde gerçekleştirdik. Orada da yine hanımlar çoğunluktaydı. Bugünde Turgutalp Mahallemizdeyiz. Ben bu kursa katılan bütün hanımefendileri tebrik ediyorum. Burada edindiğiniz bilgilerin bundan sonra yaşamınızda kolaylık getirmesini diliyorum. Öğrenmenin yaşı yok hayatımızın her çağında öğrenmeye devam ediyoruz. Böyle güzel işlerde hayırlı işlerde başarılı olmak örnek olmak güzel, hepinizi ben tebrik ediyorum." dedi.

İlçe Tarım Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezinin her yıl çok sayıda vatandaşı bu kurslarda bir araya getirdiğini belirten Başkan Ergene, "Bu kurslar çok yararlı faydalı bilgiler edinmelere neden oluyor. Onları bazen kazançta getirecek olan bazı mesleklere doğruda yönlendiriyor. Biz önümüzdeki dönemde yeni bir binamızda var Bülent Ecevit Parkı içerisinde inşaatı tamamlanmak üzere orada aşağı yukarı 3 milyon TL'ye yakın yatırımla Halk Eğitim merkezimize yeni bir bine hediye ediyoruz. Ortaklaşa çalışmanın bir ürünüdür. Başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız, Belediyemiz, Sendikalarımız tüm kaynaklarımızı bir araya getirdik ve Soma'mıza inşallah çok güzel bir eser kazandırıyoruz. Her yıl 5 bin civarında hemşehrimiz kurslardan faydalanıyor. Önümüzdeki dönemde de yine her yaşta genciyle yaşlısıyla daha fazla sayıda inşallah vatandaşımıza ulaşma imkanı bulacağız Tabi sadece o bina da değil, ihtiyaç olan her yerde Halk Eğitim Merkezimiz kurslarını açıyor, hizmeti sizin ayağınıza getiriyor. Uzman kadrosuyla, Eğitimcileriyle ve hepsinden de güzeli bazen güzel işbirliklerine imza atıyor. Mesela bu kurs bunun örneğidir. İlçe Tarım Müdürlüğümüzle ortaklaşa çalışmanın bir ürünüdür. İlçe Tarım Müdürümüzde hem genç hem gayretli bölgemizin insanı ülkemizi geliştirmek için bölgemizi geliştirmek için insanımızın daha iyi şartlarda yaşaması için uğraşan değerli bürokratlarımızdan bir tanesi, başarılı arkadaşlarımızdan bir tanesi bu gayretli çalışmalarının devamını diliyorum. Kursta emeği geçen başta Eğitimcilerimiz olmak üzere daha sonra da siz kursiyerlerimize hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından sertifika töreni gerçekleştirildi.

Zeytinci Hanımlar Belgelerini Aldı

Zeytinci Hanımlar Belgelerini Aldı

Zeytinci Hanımlar Belgelerini Aldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim