• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Zeynep Casalini: "Eski Eşimle Husumetimiz Yok"

Zeynep Casalini: "Eski Eşimle Husumetimiz Yok"
Ünlü pop sanatçısı Zeynap Casalini, eski eşi Tahsin Berk'le boşanması ile ilgili ilk kez konuştu.

Ünlü pop sanatçısı Zeynap Casalini, eski eşi Tahsin Berk'le boşanması ile ilgili ilk kez konuştu.

5 yıl evli kaldıktan sonra eşinden aniden boşanan ünlü sanatçı Zeynep Casalini ayrılıkla ilgili ilk kez konuştu. Bodrum Çarşıda bulunan Köşem Kafede objektiflere yakalanan Casalini gazetecilerin sorularını yanıtladı. Hayranlarına yeni bir albüm müjdesi veren Casalini eşinden ayrılması ile ilgili soruları da yanıtladı. Ülke gündemi hakkında da konuşan Casalini müziği hiç bırakmadığını ama böyle bir algı oluştuğunu da gazeteciler ile paylaştı.

CASALİNİ TÜRKÜ SÖYLEYECEK

Albümünde türkü söylediğini gazetecilerle paylaşan Casalini "Bir tane türkü söyledim. Hastane önünde incir ağacı. Çok acıklı. Dinleyen herkes inanamadı benim söylediğime. Ben aslında o türkü gırtlağını yapamayan bir insanım. Acayip çalıştım. Çok etkileyici olduğunu söyleyebilirim. Yeni bir albüm geliyor. Azeri arkadaşımız Murad Arif'in besteleri olacak içinde. Necati ve Saykolar'dan Necati Karadayı'nın bir şarkısı olacak. Nuri Harun Ateş'in bir parçası bir de cover'lar olacak. Bir de bir arkadaşımın dün yaptığı bir şarkı var onu da koyacağım albüme. Yeni albümüm yolda" dedi.

"BEN MÜZİĞİ HİÇ BIRAKMADIM"

Hayatı boyunca sadece hamileyken müziğe ara verdiğini ve daha sonra müziğe devam ettiğini söyleyen ünlü sanatçı "Çocuk doğurdu, müziği bıraktı imajı çok fena. Dafne 9 aylıkken haftada dört gün deli gibi çalışıyordum. Tüketim sisteminin insanlara verdiği ön yargılar. Sürekli gazetede, televizyonda, dünya işlerinden bihabersiniz gibi. Biz hiçbir zaman durmuyoruz. İsteyen takip ediyor, biliyor. Bir sene önce Yas Uykusu diye bir şarkı yaptım. Kendim yazdım İlker Aydemir'le beraber. İnanılmaz bir şarkı. İlk kez dinleyenler "duvar kadar etkili bir şarkı" diyorlar. "Müziği bıraktınız" diyorlar. Sırf geçen sene üç tane klip çekmişim. Nereye bıraktım" diye konuştu.

"ARKADAŞÇA AYRILDIK"

5 yıllık evliğini bitiren Zeynep Casalini, eski eşi Tahsin Berk'ten dostça ayrıldıklarını ifade ederek "Boşandım evet ama dünyada olan o kadar korkunç şeyler var ki. Bu haber değeri taşımıyor bence. Bir takım sebeplerden dolayı arkadaşça ve dostça ayrıldık. Bir husumetimiz yok. Dafne bugün babasında mesela. Oluyor böyle şeyler. Üzücü ama olmayacak bir şeyi devam ettirmek mümkün değil bizler için. Herkes için hayırlı olsun" ifadelerini kaydetti.

"SANATÇILIK İKİ SALLA, İKİ SANSASYONEL OL DEMEK DEĞİL"

Yaz sezonunun çok iyi olmayacağını da sözlerine ekleyen Casalini "Çok kötü bir sezon, berbat. Herkes felaket bekliyor. Zaten sürekli felaket oluyor. Böyle kamera gördüğüm zaman bir dolu şey söylemek istiyorum ama o kadar beni tutuyorlar ve boş ver diyorlar ki. Son zamanlardaki en vurucu şey, çocuğun tecavüze uğraması durumu. Bu konu çözülmeden nasıl gündem devam eder bunu anlamış değilim. Zaten dünyayı ve ülkemizi anlamış değilim. İnsanlık büyük bir sınav veriyor bence. Umarım insanlık kazanır. İnsan nedir diye sorgulamaya başlıyor insan çünkü. Umarım doğayla barışık kararlar alır insan. Şu an aslında yaşanacak bir durum değil. Gerçekten çocuğu olan biri bunu ancak daha iyi anlar, kadın ya da erkek olması çok önemli değil. Ama insanın içi bulanıyor. Çok ciddi anında kesip atmak gereken ve hemen cezalandırılması, hemen tedavi edilmesi gereken bir durum. Ama böyle sallanıyor. Bir sürü şey yapmak isteyen insanlar da var tabii. Umarım bir araya gelip bir şeyler yapabiliriz. Bunlar yüzünden medyada o program bu program istemiyorum. Çünkü çok yalan, çok gerçeğe uzak. Ben gerçek bir insanım, gerçek bir anneyim, gerçek bir sanatçıyım. Bu lafı da sevmiyorum ama. Sanatçının görevi de doğruyu gerçekten söylemek ve insanlara bunu göstermektir diye düşünüyorum. İki salla, iki sansasyonel ol bu değil. Ama bizim memleket böyle ne yazık ki. Dolayısıyla en çok istediğim şey sanatçıların da desteğiyle insanların iyi ve doğru bir yola girmesi. Bu şekilde devam edemeyecek yani" dedi.

Casalini, gazetecilerle sohbetinin ardından bisikleti ile Bodrum sokaklarını gezdi.

Zeynep Casalini: "Eski Eşimle Husumetimiz Yok"

Zeynep Casalini: "Eski Eşimle Husumetimiz Yok"

Zeynep Casalini: "Eski Eşimle Husumetimiz Yok"

Zeynep Casalini: "Eski Eşimle Husumetimiz Yok"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
  • "Kolay gelsin alayınıza"28 Mayıs 2023 Pazar 23:20
  • Cannes'da ödül alan Merve Dizdar yurda döndü: Hızlıca oyumu kullanmaya gidiyorum28 Mayıs 2023 Pazar 17:20
  • Tatlıtuğ'a sandık başında yoğun ilgi28 Mayıs 2023 Pazar 17:00
  • Yapay zeka 'insanlık ayıbı'22 Mayıs 2023 Pazartesi 16:00
  • Tarkan’dan 100. yıl marşı19 Mayıs 2023 Cuma 17:20
  • "Uykulu olduğum için dolandırıldım"18 Mayıs 2023 Perşembe 12:00
  • Görkemli düğün! Merve İpek ile Fırat Oruç evlendi!12 Mayıs 2023 Cuma 15:40
  • Tülin Şahin'e velayet şoku10 Mayıs 2023 Çarşamba 10:20
  • F1 pilotu Charles Leclerc, İstanbul'a gelecek09 Mayıs 2023 Salı 10:52
  • Tarkan oyunu kullandı08 Mayıs 2023 Pazartesi 14:50
  • ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim